מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפוראנה08/08/2010
שלום
אני לא יודעת איך מתאפרים אני כל פעם מנסה ומנסה אך לא מצליחה ליצור איפור יפה
זה נראה זוועתיייי
העור שלי שחום -
אני שמה קרם לחות לפני שאני מתחילה להתאפר
ואז שמה מייק אפ - אך הבעיה היא שאני לא יודעת למרוח אותו - אני מורחת וזה לא מכסה לי כלום כאילו אני לא שמה שום דבר וכשאני שמה הרבה זה זוועתיי
אני משתמשת במייק אפ גם מתחת לעיניים זה בסדר?
לאחר מכן אני שמה סומק - בצבע חום כזה -אך כשאני שמה אניייייייייייייי נראתת כאילו הרביצוו ליי חח
איך למרוח סומק ? האם אני יכולה למרוח גם קצת בקטנה בפנים ?
עיניים - ישלי עיניים חומות וקטנות במיוחד - איך לאפר אותן ?
תודה מראש -קורל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עזרה !
מעיין19/05/2012אני בת 16 עוד מעט ואני רוצה להיות דוגמנית , כולם אומרים לי שאני יפה ויכולה להתאים לזה .. אבל אני לא חושבת , כי אני דיי מלאה בבטן ובמותניים ולא כזאת גבוה .. אז השאלה שלי היא איך אני יכולה להרזות בערך 6 7 קילו ולא לעלות שוב במשקל ובזמן קצר ? כבר ניסיתי דיאטות , ועשיתי הליכות רק שיש לי בעיה שאני לא מצליחה להחזיק בדיאטה או בפעילות גופנית לאורך הרבה זמן .. אני מתעצלת ומפסיקה ועולה עוד פעם במשקל ..
אגב הגובה שלי הוא 1.56 ואני שוקלת 53 ..;-))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפור - תגובה
רוית אסף19/05/2012היי קורל,
את שואלת המון וזה ממש בסדר, לא כולן יודעות כיצד לאפר את עצמן ותופתעי לגלות שע"י איפור נכון ממש תאהבי את מה שאת רואה. שכן זו מטרת האיפור- להדגיש ולהבליט את מה שיפה ולטשטש את מה שאנחנו פחות אוהבות.
המייקאם חייב להתאים לגוון עורך ואין שום סיבה לייצר שכבות שיראו כמו מסכה, רצוי להשתמש במייקאפ נוזלי וקל אשר יתן מראה אחיד ויצור בסיס לאיפור עמיד. לגבי הסומק, רצוי להשתמש בסומק בגוון כהה יותר בעצמות הלחיים להדגשה ובתפוחי הלחיים בגוון אפרסק/ ורדרד ליצירת מראה קורן וחי. עיניים קטנות לדוגמא, רצוי לאפר בצלליות בהירות, איילינר בשליש החיצוני של העין ועיפרון לבן בתוך העין. אך אלו ממש טיפים כלליים והכי טוב שתיוועצי פעם אחת במאפרת מקצועית שתראה לך בדיוק כיצד לאפר את עצמך. אני בטוחה שבהדרכה קצרה ומקצועית, תהפכי להיות המאפרת של עצמך. השרות הזה ניתן בעל חנויות האיפורהמקצועי.
את מוזמנת בשמחה לאחד מסניפי בית הספר לאיפור שלי וצוות המאפרים שלנו ישמח לייעץ לך...
בהצלחה.
רוית אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדנת איפור חינמית
שרון אלוש20/05/2012היי אנה
ב-3 ביוני יום ראשון, בשעה 18:00 נערכת סדנת איפור מינרלי בחנות בשם גרין פינק, בדיזנגוף 286 ת"א
הסדנה חינם!!! ללא שום התחייבות ומהווה הזדמנות ללמוד טכניקות איפור כמו גם איך לשמור על בריאות העור
את מוזמנת!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אנה
יפית קוריש10/08/2010את עובדת נכון !
מניחים קרם לחות לפני מייק אפ אבל לא רצוי למרוח הרבה לחות וגם לא למרוח את המייק אפ שהלחות עוד לא נספגה על הפנים מכיוון שזה יגרום לכך שהמייק אפ לא ישאר במקום ויהיה דליל ולא יסתיר כלום.
לגבי מייק אפ מתחת לעיניים זה בסדר גמור וניתן להשתמש גם בקונסילר במידה ויש כהויות.
לגבי הסומק -
הגוון החום האידאלי הוא ברונזר ואיתו קשה לטעות.
לגבי הנחת סומק אני ממליצה לעשות קורס איפור אישי או לבדוק סרטונים שמסבירים כיצד מניחים סומק.
וכנ"ל לגבי העיניים.
בהצלחה,
יפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה .. !
אנונימית27/08/2010אני בת 14 ואני רוצה להתחיל לדגמן , אבל אני לא יודעת אם יש לי מבנה גוף טוב כדי להתחיל לדגמן , כי אני לא רוצה ללכת לאודישנים ופתאום יגידו לי שאני יותר מדי שמנה או משהו כזה..
- אני גובה 167 ושוקלת 51 .. זה תקין ? ..
עוד שאלה - כל הזמן שאני יוצאת אני שמה שחור מסקרה וליפגלוס ,
כל החברות שלי מתאפרות יותר מיזה וזה גורם לי להרגיש לא נעים .. אתם יכולים להביא לי טיפים לאיפור קיץ וטיפים לאיפור חורף בבקשה? :)
סורי על החפירה ! [ :* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)