מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מייק אפ קליל לקיץmoon13/08/2010
אני בעלת עור שמנוני, לרוב הנני משתמשת במייקאפ הנוזלי של רבלון (הקולור סטיי לעור שומני) שמכסה בצורה מקצועית מאוד , ואני מאוד מרוצה.
הבעיה היא בקיץ, היות והמייקאפ הזה הוא מעט כבד לתקופת הקיץ ( היות והוא מרוכז) והשומנוניות שלי הרבה יותר מוגברת בקיץ (ערבוב של זיעה על הפנים ).
הייתי מעוניינת אולי לנסות מייקאפ שהוא קטיפתי ובמרקם של כאילו קרם כמו פודרה אבל לא אפקתי כמו פודרה (אני יודעת שיש לחברת ג'ייד מייקאפ כזו )
יכול להיות שאני מתבלבלת ובסך הכל מדובר רק בפודרה ??
השאלה העיקרית היא האם המייקאפ הזה יתאים לי מבחינת סוג העור ??
כי לתקופת הקיץ אני באמת מעדיפה משהו קליל אבל שיתן כיסוי עדין .
אשמח לתשובותיכן, והמלצותיכן למוצר ספציפי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
יפית קוריש13/08/2010אני היייתי ממליצה להמשיך להשתמש במייק אפ שלך כי הוא מיועד במיוחד לימי הקיץ הלחים ועמיד מאוד, אבל על מנת לעשות אותו קליל יותר פשוט לערבב עם מעט לחות ומעט מייק אפ ואז הוא מדלל אותו וגורם לו להיות קליל יותר.
לא ציינת לגבי פודרה אז אני מוסיפה שפידור הפנים עם פודרה יעזור בעמידות.
ובמקרה של הזעה פשוט לטפוח עם טישו על הפנים ולספוח את הזיעה ולא למרוח!
המלצה נוספת , ישנם פריימרים שמיועדים לעור שמנוני שמורחים אותם במקום לחות לפני המייק אפ והם ממעיטים את תופעת ההברקה אבל אי אפשר למנוע לחלוטין ולכן ישנם דפי שומן הם נמכרים גם בחנויות לאיפור הזולות והם נראים כמו דפים כחולים קטנים שפשוט מניחים אותם על המקום השמנוני ופשוט סופגים את השומן .
לגבי מייק אפ פודרה בקומפקט , אני פחות ממליצה על מוצר זה לעור שמן מכיוון שהפודרה לא מחזיקה לעור שמן להרבה זמן.
סוף שבוע מקסים,
יפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההמלצה
moon13/08/2010אבל שאלה נוספת , מהי הדרך המהירה לעשות זאת ,
כי את יודעת בימינו אין כל כך הרבה זמן להתעקב על ערבוב הקרם לחות ביחד עם המייקאפ ,
השאלה שלי האם לעשות את הערבוב בתוך בקבוק המייקאפ או בניפרד כל פעם שמתאפרים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
יפית קוריש15/08/2010זה פעולה מאוד מהירה ,
את מניחה על היד את כמות הלחות ומעט מייק אפ ומתאפרת כרגיל ולא להוסיף לתוך הבקבוק של המייק אפ כי אז את משנה לגמרי את התרכובת וזה יכול להרוס את המייק אפ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)