מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרגילי פניםאור18/08/2010
היי בוקר טוב,
רציתי להתייעץ בעניין תרגילי פנים. אני בת 52 וברצוני למנוע בשנים הקרובות ניתוחי פנים. התעניינתי במכשיר בשם גלווניק שעושה כמו מסג' לפנים ובשלב מאוחר יותר בערך כמה חודשים מונע קמטים ומרים את הפנים.
הבנתי מבדיקה שערכתי שתרגילי פנים עוזרים פחות או יותר למניעת קמטים עתידיים אך לא מבטלים קמטי הבעה.
האם לדעתך כדאי לי להשתמש במכשיר אם את מכירה אותו? ומה דעתך על זה?
אודה לך מאד על חוות דעתך?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אור, מכשיר
שוש מאור18/08/2010הגלווני נחמד ובטח לא יזיק. כמה יועיל?? לזה אין לי תשובה בדוקה. כנראה שלא יותר מדי.. חשוב מאוד להשתמש בחומרים פעילים מדי ערב ובוקר ובעיקר, כטיפול אנטי-אייג'ינג, להתחיל להשתמש בחומצות אלפא וביתא הידרוקסיות בשילובים שונים. לכל אלו תקצר כאן היריעה להסביר ולכן, כאישה המודעת למראיה ולתוצאות הגיל הביולגי אני מציעה לך לגשת לאשת מקצוע מעולה (רצוי קוסמטיקאית רפואית) ולקבל הדרכה מתאימה וצמודה ולא להתפתות לכל מיני "מוצרי קסם" המבטיחים הבטחות שאין מאחוריהן כיסוי.. גם התעמלות עשויה להועיל אבל היא דורשת התמסרות רבה מאוד וגם כאן התוצאה לא מובטחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)