תרגילי פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרגילי פנים
    אור
    18/08/2010

היי בוקר טוב,
    רציתי להתייעץ בעניין תרגילי פנים. אני בת 52 וברצוני למנוע בשנים הקרובות ניתוחי פנים. התעניינתי במכשיר בשם גלווניק שעושה כמו מסג' לפנים ובשלב מאוחר יותר בערך כמה חודשים מונע קמטים ומרים את הפנים.
    הבנתי מבדיקה שערכתי שתרגילי פנים עוזרים פחות או יותר למניעת קמטים עתידיים אך לא מבטלים קמטי הבעה.
    האם לדעתך כדאי לי להשתמש במכשיר אם את מכירה אותו? ומה דעתך על זה?
    אודה לך מאד על חוות דעתך?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרגילי פנים

הוספת תגובה

• היי אור, מכשיר

שוש מאור
    18/08/2010

הגלווני נחמד ובטח לא יזיק. כמה יועיל?? לזה אין לי תשובה בדוקה. כנראה שלא יותר מדי.. חשוב מאוד להשתמש בחומרים פעילים מדי ערב ובוקר ובעיקר, כטיפול אנטי-אייג'ינג, להתחיל להשתמש בחומצות אלפא וביתא הידרוקסיות בשילובים שונים. לכל אלו תקצר כאן היריעה להסביר ולכן, כאישה המודעת למראיה ולתוצאות הגיל הביולגי אני מציעה לך לגשת לאשת מקצוע מעולה (רצוי קוסמטיקאית רפואית) ולקבל הדרכה מתאימה וצמודה ולא להתפתות לכל מיני "מוצרי קסם" המבטיחים הבטחות שאין מאחוריהן כיסוי.. גם התעמלות עשויה להועיל אבל היא דורשת התמסרות רבה מאוד וגם כאן התוצאה לא מובטחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו