מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לשירה- עזרה בבקשה .. =]דנה14/11/2007
יש לי עיניים חומות..
החלטתי לשים עיפרון שחור..
עכשיו, אני שמה עיפרון בתוך העיניים..
ואני רוצה לשים איליינר שחור..
*אפשר לשים גם בתוך העין עיפרון שחור וגם מחוץ לעין איליינר..?
זה לא עמוס מדי?
*מתי כדאי לשים איליינר ומתי כדי לשים עיפרון שחור?..
*ובד"כ עד לאן מקובל לשים את האיליינר מעל העין.. עד לחצי ? עד סוף העין.. שזה מגיע לקצה ליד האף?..
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיון לענות
נסיכת הצבעים16/11/20071 זה תלוי בעינים שלך אבל זה אפשרי לשים גם אילנר וגם עיפרון בתוך העין
אבל כמובן שזה נותן מראה יותר מודגש וזה מתאים יותר לערב
אם העינם שלך גדולות אז את יכולה לשים אילנר ועיפרון שחור
ואם קטנות אז תשימי עיפרון לבן
אם את שמה רק קו איילנר עליון אז זה פחות בולט
ואם את רוצה לעשות אילנר מאד עדין
את יכולה לקחת צללית בכל צבע לערבב עם מעט מים ולמרוח עם מברשת דקה
צמוד לקו הריסים כך יצא לך תיחום עדין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה
נסיכת הצבעים16/11/20072 איילנר קו עליון או תחתון שמים לפי מבנה העין
עם אין רחוקות את יכולה כמעט עד הסוף או עד הסוף
ואם קרובות אז שליש או חצי
אבל באיילנר תחתון לא מומלץ להשאיר חצי קו ריק אז פשוט לטשטש מעט עם צללית בהירה
או לאיפור ערב לטשטש את הסוף עם צללית נוצצת
אלו בעיקרון חוקי האיפור בכדי לקבל עין אידאלית
אבל תוכלי לראות לפעמים שבפרסומות עושים אחרת לפעמים
כך שאת יכולה לנסות גם הפוך ממה שכתבתי ולראות מה יותר יפה בענייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. ועוד משהו קטן.....
דנה16/11/2007יש לי איליינר..
אבל אם למשל אני רוצה להשתמש בעיפרון שחרו בתור איליינר..
זה אפשרי?
לצבוע צמוד לקו הריסים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעפרון כאיליינר
שירה שוסטר16/11/2007הי רוני, אין שום בעיה להשתמש בעפרון כאיילינר- את יכולה לנסות ולראות מה נוח לך יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת..
דניאל17/11/2007עיפרון שחור בתוך העין מדגיש אותה.....
ואילו רק איליינר .. מה הוא נותן??
ומה ביחד הם נותנים? גם עיפרון וגם איליינר?
כדי שאני אדע מה לשים מתי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל , אין חוקיות מוחלטת
שירה שוסטר17/11/2007עפרון שחור ידגיש את העין ויצור אשליה של עין קטנה יותר.
איילינר מעניק לעין הרמה נותן מראה של עין חתולית.
שניהם ביחד יתנו מראה מודגש ומעט כבד שיכול להתאים לאירוע או ליציאה - אבל בעקרון - את צריכה לבדוק ולראות מה את אוהבת ואיך את מרגישה הכי נוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה=]
דנה17/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)