הורדת שיער ניקו י פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת שיער ניקו י פנים
    יעלה
    24/08/2010

שלום, יש לי 2 שאלות האחת: עשיתי היום טיפול פנים יש לי עור מעורב עם הרבה אבל הרבה נקודות שחורות יצאתי ממש אדומה ובנקודות מסויימות נפוח והיא אמרה שבגלל שהיא השתמשה עם מחט. מה ניתן לעשות עלמנת להיפטר מהאדמומיות. שאלה 2: יש לי שערות על הסנטר ששנים אני מוציאה אותם בשעווה או בפינצטה ותקופה קצררה אפילו באפילציה, האם הוצאת שיער בפינצטה מדללת או מחזקת? האם יש דרעים אחרות יותר קלות להיפטר משיער בסנטר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת שיער ניקו י פנים

הוספת תגובה

• יעלה שלום, אדמומית

שוש מאור
    28/08/2010

לאחר טיפול פנים, ובעיקר אם משתמשים במחט לניקוז היא טבעית ונורמלית. הנפיחות והאודם ירדו. לשמור על שיגרת טיפוח רגילה ולא לחטט בגלדים. לגבי שיער בסנטר - השאלה עם כמות הישער רבה. אם השיער רב וכהה - ניתן לנסות להסיר את השיער באחת משיטות האור לטווח ארוך. אם השיער מועט השיטה הטובה ביותר היא אפילציה. וללכת למישהי מקצוענית וטובה שלא תשאיר כתמים לנצח על העור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו