שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יסמין
    16/11/2007

מרטתי בטעות גבה אחת יותר מדי ועכשיו יש לי גבה אחת ארוכה ויפה וגבה שניה די קצרה ולא כל כך יפה..
    שמעתי שיש עיפרון מיוחד לגבות, אז השאלה שלי היא האם הוא יעיל במקרה שלי? אני צריכה להמשיך את קו הגבה הקטועה..ואם לא אז מה מומלץ לי לשים כדיי להמשיך את הגבה עד שהיא תגדל?
    אני שמה בינתיים עיפרון שחור אבל זה ממש נורא...הוא חזק מאוד ונמרח ואני כל היום מסתובבת עם מראה!!
    תודה רבה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• יכול להיות שכן טוב העיפרון

נסיכת הצבעים
    16/11/2007

גם אני שמעתי עליו אם כי לא ניסתי אומרים שהוא מחליף צבע לפי פיגמנט השיער שלך
    אבל את יכולה לנסות להשתמש אולי בעיפרון חום
    או יותר טוב תנסי עם צללית בהתאם לצבע הגבות שלך חום או אפור
    לא שחור בדרך כלל זה חזק מידי
    לצייר את הגבה
    ולחכות שיגדל
    ממש מבאס גם לי קרה השתגעתי עד שזה גדל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עפרון לגבה

סיגל
    16/11/2007

אני משתשמשת בעיפרון לגבות,הוא עושה ממש "ניסים ונפלאות"למי שחסר שער בגבות,תילכי לסופר פארם ותבקשי עיפרון גבות שמתאים לצבע הגבה שלך,ותראי איך זה ישנה לך הכל,כמובן שאפשר גם לשים צללית על הגבה,כמו שהציעה לך נסיכת בצבעים,בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אנסה ותודה לשתיכן!!

יסמין
    16/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו