מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפור והזעת יתר בפנים,טוהר30/08/2010
שלום אני בת 36, וברצוני לדעת אני מזיעה מאד בפנים בצורה בלתי נסבלת, כל איפור שאשים מחברה הכי טובה ולקטנה, מזיעה והכל יורד, אם זה אודם ששמתי, מייקאפ, יש משהו שישמר את האיפור לפחות, שעה, עד שאגיע למשל לאיזה אירוע שיש לי ואסדר שוב את האיפור,כי לפעמים אני מאפרת רק במקום עצמו, היכן שיש מזגן,ולפעמים שוכחת, בתודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
יפית קוריש30/08/2010בדרך כלל אני ממליצה על פריימר למניעת הברקות בפנים אבל במצב של הזעה תמידית לצערי אין לי פיתרון איפורי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך, תנסי "לקבע"
שוש מאור30/08/2010את האיפור עם פודרה שקופה. קחי מברשת מאוד רחבה וטבלי אותה בפודרה שקופה (לאחר שסיימת להתאפר) והעבירי על כל הפנים, גם ימנע הברקה וגם "ייבש" מעט את העור. לפחות זמנית תוכלי למנוע "נזילת" האיפור. לגבי שפתון - יש שפתונים מאוד עמידים שיחזיקו לפחות 2-3 שעות. בדקי בפארמים. נדמה לי שלחברת רבלון יש כזה, דו-צדדי, מצד אחד מכיל צבע ומצד שני גלוס. יש למרוח את הצבע להמתין דקה לייבוש ומעליו למרוח את השקוף. מנסיון - מחזיק!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעתי על עצה בעניין הזעה מרובה
כרמית31/08/2010לפני שמתאפרים לקחת מטלית נקיה/מגבת לפנים,
להרטיב אותה במי קרח, מים ממש קפואים... לסחוט היטב ולהניח על הפנים ל10 דקות בערך.. אם צריך מצננים שוב את המגבת...
זה מבלבל את בלוטות ההזעה ונותן לך מרווח של לפחות 40 דקות עד שתזיעי שוב...
( הקרדיט: קראתי בפורום איפור מקצועי באתר בי ביוטי)
מקווה שזה עוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברצוני לחדד מס' דברים
יפית קוריש31/08/2010לגבי הזעה מסיבית אין פתרון איפורי, אבל...
אם מדובר במצב קל יותר ישנם מס' דברים שאת יכולה לעשות -
במידה ואת כבר מזיעה בשלב שלפני המייק אפ , ניתן לעשות מסכה שמקררת וסוגרת את הנקבוביות או כמו שנאמר לך פשוט להעביר על הפנים קוביית קרח ולספוג את המים שנותרו ולמרוח קרם (לא שומני מידי).
ואז השלבים-
1. מריחת פריימר למניעת הברקה
2. מריחת מייק אפ עמיד לשעות ארוכות (בדרך כלל אני ממליצה על מייק אפ לעור שמן)
3. פידור עם פודרה או טלק לקיבוע של המייק אפ.
* ניתן להוסיף ספריי פיקסר שנמכר בחנויות איפור מקצועיות שמיועד לאיפור פנים ולרסס אותו לפני הפידור של הפנים.
* במצב של הזעה לאחר שהתאפרת, יש לספוג את הזיעה בטפיחות בלבד עם טישו , ואז ניתן להעלים את ההברקה שנובעת משומן על ידי מוצר שנקרא דפים לספיחת שומן שנמכרים בחנויות שונות.
מקווה שעזרתי ובהצלחה,
תעדכני אותנו בהמשך מה עזר...
יפית קוריש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)