שאלה לגבי לימודי איפור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי לימודי איפור
    אורי שוורץ
    11/09/2010

היי אני מתעניין בלימודי איפור מקצועיים,חשוב לי לציין שאין לי כל ידע (אפילו לא בסיסי) בנושא האיפור.
    ולכן אני מחפש מקום שמתחילים ממש מדברים בסיסים ונותנים מספיק מידע על מנת להבין ולדעת מ0.
    אני מתגורר בחיפה ולכן שמעתי על מכללת איל מקיאג בה הקורסים ארוכים ונראה שהם נותנים המון דגש על נושא לימודי הבסיס(אך לצערי הם נורא יקרים),בנוסף יש את יוסי ביטון שגם כן שמעתי שהוא טוב אך הוא מלמד מספר מצומצם מאוד של שיעורים שלא נראה לי מספיקים כדי להבין את הבסיס.

האם מישהי כאן למדה אצל יוסי ביטון ויכולה להגיד לי האם מספר השיעורים אצלו מספיקים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי לימודי איפור

הוספת תגובה

• לימודי איפור

שושנה
    12/09/2010

אני למדתי בביה"ס רוית אסף והם מעולים!!!
    לא היה לי שום ידע ולמדתי הכל מהתחלה
    יש להם הרבה סניפים-תבדוק אצלהם ,יש להם סניפים בכל הארץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אבל היא לא מלמדת בצפון!

אורי שוורץ
    12/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אורי

יפית קוריש
    12/09/2010

לגבי שאלתך ,
    דעתי האישית היא שאם הולכים ללמוד הולכים למקום שמספק לנו את מלוא הטכניקות וידע בשימוש במוצרים שונים מחברות שונות, מקום שמספק ימי צילום ללא הגבלה לתיק עבודות וכמובן תיק איפור מספק .
    ולגבי מרחק , אני לא חושבת שמרחק אמור להיות פונקציה להחליט איפה ללמוד מכיוון שאם מתפשרים רק בגלל זה יכול להיות שהתפשרת גם על איכות הבי"ס והשיעורים הנילמדים.

פורום זה אינו פורום פרסומי ולכן איני יכולה להעיד על בי"ס כזה או אחר.
    במידה ואתה מעוניין לשוחח יותר לעומק בנושא אתה מוזמן לפנות אלי למייל הפרטי.
    בברכה,
    יפית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו