איפור עם אלרגיה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפור עם אלרגיה.
    א
    19/04/2007

שלום רב,

רציתי לדעת אילו תכשירים כמו: מייקאפ, שיזוף ללא שמש,קרם לחות,קרם לניקוי הפנים מתאימים לעור רגיש ועדין. אני בת 18 ויש חשש שאני סובלת מאלרגיה(רוזציאה אם את מכירה) יש לי עור נורא בהיר, ואני משתמשת במייקאפ בכדי להסוות נמשים, ולהכהות את העור מעט.
    1.במשך שנתיים השתמשתי במייקאפ -אבר פרש של מייבלין מס - 020
    ונראה לי שאז התחילה לי האלרגיה.למרות שלא בטוח שזה הגורם קשה לי להפסיק עם המייק אפ הזה כי הוא נורא יעיל : נמרח בקלות, לא בולט יותר מדיי.(הוא חצי מייקאפ חצי קרם לחות).והוא בניגוד לאחרים גם מקנה לי מראה שזוף יותר, ולא חיוור. בגלל שקיים אצלי חשש שהוא מזיק בגלל החומרים הכימיים שהוא מכיל, אני מחפשת מייקאפ חלופי שעומד בקריטריונים : מס 020, שנמרח בקלות, לא בולט מדיי ללא כימיקליים אולי קוסמטיקה טבעית.אשמח אם תכווני אותי למייקאפ מתאים.

2. לפעמים אין לי זמן בבוקר למרוח מייקאפ ,זה לוקח לי די הרבה זמן, אני מחפשת תכשיר שיזוף ללא שמש , שמחזיק לשבוע אבל אם אפשר ללא כימיקליים כי הם רק פוגעים בעור שלי. נתנו לי דוגמית של מגבוני שיזוף שנקראים: " tantowel PLUS"
    אני לא מעיזה להשתמש בהם, מחשש שיפגעו בעור שלי. אם את מכירה תכשירים מסוג כזה ( שיזוף ללא שמש)שלא פוגעים בעור ,מגבונים,משחות (אני רוצה להשתמש בהם על הפנים והצוואר).
    תודה רבה !!! ואם תוכלי ליצור איתי קשר בדוא"ל אם יהיה לך פרטים נוספים, אני אודה לך מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפור עם אלרגיה.

הוספת תגובה

• שכחתי לציין:

א
    19/04/2007

שיש לי עור יבש , קומטיקטית אבחנה אצלי סבוריאה והשתמשתי בקרם בבוקלאם שבהתחלה עזר לחודשיים ואז זה שום חזר ,ואני ממשיכה להשתמש בו להסרת איפור, ונראה לי שהוא מזיק כרגע מאשר עוזר, כי הופיעו לי פצעים מיד לאחר השימוש.
    אודה לכול עזרה.

[email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו