שאלה על ריסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על ריסים
    לי
    15/09/2010

אני שמה מסקרה כל יום , ואני מורידה אותה בעזרת חלב פנים ותרחיץ פנים , בשתי הדרכים נופלות לי המון ריסים , גם כשאני משפשפת את העין נופלות ריסים,ואני כבר לא יודעת מה לעשות...מציק לי להישאר עם מסקרה וגם אם אני נשארת יום אחרי זה זה לא נראה טוב,אני כבר לא יודעת מה לעשות,אני מפחדת שלא ישארו לי ריסים,כי נופלות המון ריסים!!!
    יש דרך להוריד מסקרה בלי שריסים יפלו ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על ריסים

הוספת תגובה

• השתמשי במסיר איפור

שוש מאור
    15/09/2010

על בסיס שומני. לא חלב פנים ותרחיץ פנים. יש צורך להמיס את המסקרה, בעיקר את אלו שעמידות במים, ולשם כך יש מסירי איפור עיניים שומניים (שנראים ממש כמו וזלין..) שמניחים בעדינות על העין, נותנים להם להמיס את האיפור כדקה ואז פשוט מסירים בעדינות את האיפור עם צמר גפן לח. זה כל הסיפור. אין צורך לשפשף ולהסיר ריסים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

יפית קוריש
    16/09/2010

דבר ראשון תפסיקי להשתמש במסקרה עמידה למים לשימוש יומיומי!
    לשימוש עצמי אני ממליצה להשתמש במסקרה רגילה ולא עמידה אלא אם את ממש דומעת מהעיניים בצורה קבועה.
    וכמובן להשתמש במסיר איפור לעיניים שלא דורש שיפשוף של הריסים, נשירת הריסים זה תוצאה של שיפשוף יתר של העיניים.

את יכולה להשתמש במסקרה רגילה וסבון לפנים וגם זה יהיה בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...אני

לי
    20/09/2010

אני לא יודעת אם המסקרה היא עמידה במים,לא רשום עליה שהיא עמידה ... אני משתמשת במסקרה גרייט לאש של מייבילין ניו יורק....האם היא באמת עמידה במים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסי

יפית קוריש
    21/09/2010

אני לא יודעת איזה סוג קנית אבל את יכולה לגשת לחנות שרכשת שם ולבדוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו