מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רטינולפנינית16/09/2010
לשוש מאור שלום רב!
אני בת 61. עור פניי שחום לא כל כך כהה אבל גם לא בהיר ,נראה בסדר גמור.. אני מאד מקפידה על טיפוח הפנים.. בנערותי סבלתי מפצעי בגרות והעור די השתקם..:הקוסמטיקאית שלי המליצה לשים רטינול e רק בלילה..שאלותיי: האם אפשרי לשים בקייץ בלי שזה יעשה לי פיגמנטציה?והאם זה יכול לבוא במקום קרם לחות בלילה?
אני חייבת לציין שיש לי עור מאד רגיש ויש קרמים מסוימים כולל קרם עיניים שגורמים לי לאלרגיה ונפיחות .אני תמיד מנסה לפני השימוש התמידי..האם יש בקרם הרטינול מרכיבים שיכולים להיות אלרגיים ?האם חובה לשים רטינול או אפשר להסתפק בסרום?
המון תודה וגמר חתימה טובה !
פנינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי פנינית, רטינול בהחלט יכול
שוש מאור16/09/2010להיות נחמד ויעיל עבורך. יש קרמים רבים שמכילים בתוכם רטינול ואכן יש להשתמש בהם בלילה. בדר'"כ לא נשים מעליהם לחות. ישנן גם לחויות שמכילות בתוכן רטינול. הרטינול לא בעייתי ברוב המקרים והוא פחות מגרה ופחות פוטוסנסטיבי מאשר רטין A. עדיין תמיד יכולות להיות תגובות אלרגיות. הטוב ביותר הוא לנסות, ובהדרגה. תתחילי להשתמש בקרם פעמיים בשבוע ואח"כ לסירוגין (ערב כן וערב לא) ואם הכל עובר בשלום תעברי לכל ערב. אם העור יגיב באודם רב, או קילופים חזקים או ששמת יותר מדי, או שלא השתמשת בהדרגה או שאת באמת רגישה לחומר ואז תפסיקי. יש מוצרים אחרים שמכילים חומצות למיניהן שיכולות לתת תוצאות יפות כמו רטינול ואפילו טובות יותר. חשוב מאוד לציין לגבי כל הקרמים הללו שמכילים רטינול או חומצות שהם מחייבים שימוש קבוע במסנן קרינה ביום. אפשר להשתמש בהם בעדינות ובאחריות גם בקיץ. לגבי שאלתך אם סרום יכול להחליף אותו - אין קשר ביניהם. לסרום תפקיד שונה לגמרי והוא לא תחליף לרטינול. בהצלחה וגמר חתימה טובה גם לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
פנינית17/09/2010המון תודה על תשובתך המהירה .עוד שאלה קטנה:האם מסנן הקרינה הנמצא במייק אפ הוא מספק?
תודה ושתהיה לך שנה טובה ומוצלחת.
פנינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הייתי מסתפקת
שוש מאור17/09/2010סינון שיש במייק-אפ, הוא טוב כתוספת אבל אינו מספיק. ממליצה לשים לחות טובה, מסנן קרינה ואח"כ להמשיך את תהליכי האיפור.. חתימה טובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)