איבחון סוג עור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבחון סוג עור
    רונית
    23/09/2010

שלום,
    בעבר הלכתי לקוסמטיקאית וניכוותי... האם על סמך מעט פרטים שאתן תוכלו ל"אבחן" את הטיפוס של סוג העור שלי ?
    יבש הוא בטוח לא, אין לי פצעים - רק לקראת מחזור- מעט מאד פיצעונים שעוברים מהר.

מה שכן : נוטה להזעה ולאדמומיות לאחר הליכה קצרה (בכל מזג אויר).
    חשוב לציין שמעולם לא סבלתי מאקנה (כיום אני בת 40).

אולי השאלה קצת מוזרה ואיני מצפה לאיבחון בצורה כזו, אך לפחות כיוון לגבי סוג העור
    תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבחון סוג עור

הוספת תגובה

• רונית, ברור לך שזה

שוש מאור
    23/09/2010

מאוד לא מקצועי.. אי-אפשר לאבחן עור ככה. צריך לבדוק מוצקות, רמת שומן, קמטים, כתמים וכו'. אפשר לשער שבגילך העור יהיה לקראת התייבשות, אבל אני מכירה נשים רבות גם בגיל 40 עם עור שמן, כך שזה לא הכרחי. צר לי שנכווית לפני שנים, אך זה לא צריך למנוע ממך לנסות שוב.. ממסעדה, ספר וכו' לא נכווים לפעמים?? זה לא אומר שצריך לוותר על זה לגמרי. צריך לנסות שוב אצל מישהי אחרת ולקבל תשובות מדוייקות והכוונה מקצועית יותר. בהצלחה וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוש תודה

רונית
    23/09/2010

האם אוכל לקבל ממך (דרך הדוא"ל האישי ) המלצה על קוסמטיקאית רפואית בירושלים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רונית, צר לי אבל

שוש מאור
    24/09/2010

אסור לנו, עפ"י הנחיות מנהלי האתר, לעשות זאת. מה גם שאיני מכירה כזו בירושלים... אני בטוחה שאם תעשי בדיקה ותשמעי המלצות תוכלי להגיע למישהי טובה. והכי ממליצה לך ללכת עפ"י תחושות בטן. לשוחח איתה, לשאול שאלות ולתהות על קנקנה לפני שאת מחליטה לשים את עורך בידיה.. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו