שאלה לגבי גבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי גבות
    mimi
    04/10/2010

שלום, בשנים האחרונות אני ניקיתי לעצמי את הגבות אחרי שתמיד הרסו לי אותן והן גדלו ממש יפה.
    לפני איזה חודש וחצי קוסמטקאית ממש קרציה שעובדת איתי התעקשה לנקות לי אותן, לבסוף הסכמתי וממש הצטערתי היא הרבה יותר מניקתה היא ממש הרסה לי אותן והורידה לי יותר מידי.
    לפני כמה ימים קראתי בפורום הזה ובעוד כמה מקומות שאפשר למרוח לילה שמן קיק על הגבה ולילה למרוח שום עשיתי לילה שום ולילה שמן, ובגבה אחת עדיין לא רואים ממש שינוי אולי גדל ממש קצת, אבל בגבה השנייה אני מרגישה שזה נהיה אפילו יותר גרוע ונהיו ממש חורים למעלה.
    יכול להיות שהשום ושמן הקיק החמירו את המצב.??
    אני ממש בדיכאון מזה ולא יודעת מה לעשות כי היו לי ממש גבות יפות ובדקה וחצי הקוסמטיקאית הרסה לי את מה שבמשך שנים גידלתי....
    מה עוד אפשר לעשות? ואני לא רוצה לעשות איפור קבוע או משהו לא טבעי.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי גבות

הוספת תגובה

• שאלה לגבי גבות - תגובה

יפית קוריש
    07/10/2010

שלום לך,
    קודם כל תרגעי , הגבות יגדלו בסוף ובנתיים את יכולה לאפר מעט עם צללית או עיפרון לגבות עד שיגדל.
    אני מציעה ללקוחות שלי לקחת שן שום ולחצות אותה ולקחת חצי ולשפשף עם כיוון הצמיחה במקום שחסר לילה כן ולילה לא. (זה עושה קצת אדום ולכן לעשות בלילה)

לגבות לוקחת זמן לגדול לצורה המקורית וזה יכול לקחת חודשיים-שלושה בערך..

סבלנות והכל יסתדר:-).
    בהצלחה
    יפית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו