עור יבש-מעורב עם המון המון שחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור יבש-מעורב עם המון המון שחורים
    אדוה
    08/10/2010

אני בת 38
    עור יבש, עם שומניות באיזור ה-T והמון שחורים.
    בהתחלה היו רק בסנטר ובאף, עכשיו התפשטו ליתר הפנים.
    יש לי גם פצעים שמופיעים כל הזמן במסגרת הפנים (ליד האוזניים ומטה).
    העור שלי מאוד בהיר, ורופא העור ממליחץ להשתמש במסנן קרינה 50+ בתור קרם ליום. אני רוצה תכשירים לניקוי וטיפול בעור הפנים, ולא בא לי יותר לקבל המלצות מהבנות בסופר-פארם, בעיקר בגלל שהתכשירים שאני קונה לא באמת עוזרים (ואולי אפילו מחמירים?)
    אני הולכת לקוסמטיקאית שמנקה את השחורים, ובאמת העור נראה נהדר לשבוע, אבל איך אני שומרת עליו לאורך זמן?

תודה רבה
    אדוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עור יבש-מעורב עם המון המון שחורים - תגובה

שוש מאור
    08/10/2010

היי אדוה, לצערי לא אוכל לתת לך מתכון קסמים לאי-היוצרות קומדונים (נקודות שחורות) כי אין דבר כזה.. אם נוצרים קומדונים סימן שהעור שלך עדיין מפריש שומן (והוא גם לא כ"כ יבש, כמו שאת חושבת..) ואת הקומדונים צריך לנקות אחת לחודש-חודשיים אצל קוסמטיקאית. זה גם יביא את עורך לכך שיראה תמיד במצב יפה. הפרשות השומן הן משהו פנימי שנוצר בבלוטת החלב שלנו בעור ותפקידן ללחח את העור. זה גם מה שבעתיד ישמור על עור פנייך יפה ופחות מקומט. ולכן, אין ברירה אלא לקנות תכשירים טובים ומטפחים אצל הקוסמטיקאית שלך ולבוא באופן מסודר לטיפולים. אם הפרשת השומן חריגה יש גם תכשירים שיכולים לאזן מעט את הפרשת הבלוטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה

מיכל
    12/10/2010

גם תזונה נכונה יכולה לעזור לאיזון מצב העור ושתיה של 8 כוסות מים לפחות ביום
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו