מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור יבש-מעורב עם המון המון שחוריםאדוה08/10/2010
תודה על התגובה המהירה
את יכולה להמליץ לי על חומרים שמאזנים את הפרשות השומן בעור, או משהו כזה.
או אולי המלצה על קוסמטיקאית שממש יודעת לאבחן עור ולהתאים את החומרים הקוסמטיים בהתאם לצרכים שלי - אני מעדיפה מישהי עם אוריינטציה טבעית.
אם לא היו יוצאים לי כל כך הרבה פצעים, הייתי חושבת שזה בסדר, אבל לא היו לי אף פעם פצעים, ופתאום בשלוש-ארבע השניןם האחרונות יש לי שניים-שלושה פצעים תמיד על הפנים.
שוב תודה
אדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור יבש-מעורב עם המון המון שחורים - תגובה
שוש מאור08/10/2010היי אדוה, אנו מנועות מלמסור שמות של אנשי מקצוע או תכשירים היום ופורום זה אינו פרסומי ואל לנו לעשות פרסום סמוי. אי-לכך מציעה לחפש קוסמטיקאית רפואית באזור מגורייך, להיפגש עימה לפגישת ייעוץ לא מחייבת ולהתרשם מרמת השיחה שהיא מנהלת איתך. יש תכשירים כאלו ואם היא מנוסה היא תדע על מה מדובר. גם בפצעים אפשר לטפל או לפחות לצייד אותך בכלים מתאימים לטיפול עצמי בבית כאשר הם צצים, וזה קורה, לעיתים, לכולנו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)