עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    .
    17/10/2010

יש לי עור פנים מעורב ומבלי שום קשר אני מרגישה שהוא לא זוהר ולא רענן ..
    אני בת 20 דרך אגב וחשבתי להתחיל טיפול אצל קוסמטיקאית של פעם ב... אבל חשבתי אולי אני לא צריכה?אולי היא תהרוס לי את הפנים?הרי אם אני אשאל קוסמטיקאית היא ישר תגיד לי כן את צריכה טיפול..ככה הרוב :\ אני לא ממש סומכת על אף אחת כאן באיזור שלי..לא יודעת מה לעשות? יש טיפולים שלא פוגעים בעור הפנים?שכל אחת "צריכה" לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה - תגובה

שוש מאור
    17/10/2010

היי, אני לגמרי מזועזעת מהאמירה הזו "הקוסמטיקאית תהרוס לי את הפנים". מאיפה זה בא? נכון שכמו בכל מקצוע יש קוסמטיקאיות טובות ופחות טובות אבל אף אחת לא יכולה להרוס לך את הפנים. מקסימום לא תהיי 100% מרוצה. כמובן שלא הולכים לכל אחת ולא מתרשמים מהמחיר הנמוך של הטיפול כי זה אומר דרשני אלא הולכים לקוסמטיקאית מקצועית שעובדת עם חומרים טובים, ותיקה ובעלת נסיון ובעיקר ששמעת עליה טובות. הבעיות קורות אצל הקוסמטיקאיות המתחילות, הזולות והלא מקצועיות. קוסמטיקאית טובה תתאים לך את הטיפול הטוב ביותר ולא תרצי להפסיק להגיע אליה! ואכן, לאחר שנים של חוסר טיפול מן הסתם את זקוקה לטיפול. כולנו זקוקות לטיפוח העור, אפילו אם אין לו בעיות מיוחדות. כמו שאנו מטפחות את גופנו, גם אם הוא לגמרי מקסים כך יש לטפח ולפנק גם את עורנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לךעשות מה שנקרא טיפול 10 אלפים?

.
    18/10/2010

פעם בכמה צריך?מכמה המחירים מתחילים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לךעשות מה שנקרא טיפול 10 אלפים? - תגובה

שוש מאור
    18/10/2010

תדירות הטיפולים תלויה בעור שלך, עור בעייתי יותר זקוק לטיפול של אחת ל- 3 שבועות עד חודש, ועור רגיל זקוק לתיחזוק וטיפוח של אחת לחודשיים. מחירים משתנים מקוסמטיקאית לקוסמטיקאית ותלויים בניסיונה, באזור פעילותה (בדימונה המחירים זולים יותר מרמה"ש..) וכן באיכות התכשירים שהקוסמטיקאית משתמשת בהםת יש יקרים ויש זולים.. כמו בכל דבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

.
    18/10/2010

קצת לא קשורה לזה
    אני כבר יותר מחודש שלא סידרתי את הגבות ואני חייבת להודות שאני נראת עוד יותר מזעזע חח אני פשוט רוצה שהן יתמלאו שיהיו יותר עבות כמו פעם וכך אוכל לעשות בהן מה שאני רוצה..מה גם שגבה אחת שונה מהשניה..יש דרך לזרז את צמיחת השערות?נמאס לי כבר להסתובב ככה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - תגובה

שוש מאור
    18/10/2010

אפשר לסדר אותן מעט מבלי לגעת בגבה המרכזית כדי שלא תיראנה מוזנחות אבל לתת לגבה לצמוח כדי שאפשר יהיה לעצבה מחדש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל מעט לא יעזור לי

.
    21/10/2010

וגם אם אני אומרת לה לאט היא לא מבינה כנראה...היא עושה יותר..
    אפשר אולי לשלוח לך תמונה ? שבכלל תראי על מה אני מדברת ואולי מה אפשר לעשות?
    אניע חייבת לסדר אותן דחוף השבוע והגבה השמאלית בסדר יחסית השניה לא..לא דומה לף, ואני רוצה אותה עבה יותר..לא בא לי להשאר בלי גבות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה זאת אומרת מהגבה המרכזית? למה

.
    21/10/2010

את מתכוונת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו