איך מאפרים עיניים קרובות מידי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מאפרים עיניים קרובות מידי?
    עדי
    22/01/2007

שלום, הייתי שמחה לקבל טיפים לאיפור. יש לי פנים מעט עגולות ועיניים קרובות מידי (לטעמי). איך אפשר לאפר אותם שיראו טוב ואם אפשר גם שיראו טיפה גדולות יותר. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפים לעינים קרובות...

שירה אוחיון
    23/01/2007

היי עדי..
    רציתי לדעת אם מעבר לזה שהעיניים שלך קרובות הן גם שקועות..

דברים שמומלץ לעשות עם עיניים קרובות הם להקפיד תמיד על הנחת צללית בהירה בזוית הפנימית של העיין, וגם אם מורחים צללית כהה על כל גלגל העיין, חשוב להשאיר את הזוית הפנימית בגוון בהיר.
    עפרון בהיר בתוך העיין יכול לגרום לעיין להראות מוארת וגדולה יותר (כחול, אפור,לבן, סגול) רק חשוב להדגיש לא ורוד או אדום כי זה גורם למראה חולה (כאילו יש דלקת..)
    צללית כהה בזוית החיצונית של העיין (קרוב לקו הריסים העליון) יכולה לגרום לתחושה של עיין מלוכנסנת וגדולה יותר, כמובן שכל צללית מבריקה (רצוי בהירה) יכולה להדגיש ולגרום לעיין להראות גדולה יותר.
    לגבי פנים עגולות, רצוי לפזר מעט סומק בגוון חום טבעי בצידי הפנים בשקע שמתחת עצם הלחי לכיוון האף, רק חשוב שישאר בצידי הפנים ולא יגלוש לכיוון הלחיים.
    בהצלחה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואו..תודה על התגובה!

עדי
    25/01/2007

לא נראה לי שהעיניים שלי שקועות. הם פשוט מעצבנות קצת כי הן קטנות וכאילו צרות כאלו...אני אנסה את הטיפים שלך ואני אחזור לעדכן איך הלך...תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצוין, אני מחכה לתגובות חיוביות..

שירה אוחיון
    26/01/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו