המלצה על מעצבת גבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה על מעצבת גבות
    נורה10
    24/10/2010

שלום רב
    בת 16
    מבקשת המלצה על מעצבת גבות בעיר לוד-רמלה.יש לי גבות "נפולות" שנותנות מסגרת והבעת פנים לא מחמיאה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על מעצבת גבות

הוספת תגובה

• המלצה על מעצבת גבות - תגובה

יפית קוריש
    24/10/2010

שלום לך,
    לצערי פורום זה אינו פורום פרסומי ולכן אין באפשרותנו לתת לך המלצה על אשת מקצוע כזאת או אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

דפנה
    24/10/2010

יש מישהי מקסימה בעיר לוד, עושה גבות שחבל על הזמן!!!!
    הייתי עושה אצלה קבוע בתקופה כשגרתי שם, אבל עברתי דירה, ומאז גם אני מחפשת בנרות מישהי טובה מאזור ירושלים...
    אני ממליצה על מישהי מלוד שהיא מזה מתוקה! וטובה שחבל על הזמן!
    תגיבי להודעתי ואני בנתיים אשיג לך את הטלפון של המכון. (אני לא רוצה למסור את מספרה האישי בפורום, אז אם תגיבי להודעתי ואראה שאת עדיין בעניין- אשיג לך את הטלפון בשמחה.)
    את תהני ממנה משהו!
    מחכה לתגובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אם אפשר לשלוח לי למייל???

נורה10
    28/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נורה

דפנה
    05/11/2010

רק עכשיו ראיתי את הודעתך. אין שום-בעיה שאשלח לך את מס' הטלפון של הקוסמטיקאית הזו למייל שלך. רשמי את המייל שלך ואני אשלח לך את המספר.
    בשמחה, דפי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו