איפור אישה מבוגרת לארוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפור אישה מבוגרת לארוע
    מתי
    26/10/2010

שלום רב
    בעוד כחודש בתי, בעזרת השם, מתחתנת.
    אני אישה כבר לא צעירה ולמרות שהייתי יפה בצעירותי הרי הגיל שהביא איתו קמטים וצניחה של עפעפים ועוד שרירים בפנים- הוריד רבות מן היופי.
    ביומיום אני מתאפרת בצורה מינימלית וזה הכי יפה לי. ככל שהאיפור מאופק יותר כך התוצאה יפה יותר.
    ובכל זאת לארוע אני רוצה להתאפר איפור ערב כדי שאראה זוהרת יותר. האמצעים שלנו כבר הלכו ואזלו ולכן אני מוכרחה לעשות זאת בעצמי.
    האם יש לכם טיפ טוב כיצד להתאפר על מנת להראות קצת יותר זוהרת ומבלי להדגיש את הגיל?
    המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפור אישה מבוגרת לארוע

הוספת תגובה

• איפור אישה מבוגרת לארוע - תגובה

אינה בן נון
    27/10/2010

שלום לך שולמית,
    אשמח מאוד לייעץ לך אישית אם תוכלי לשלוח למייל שלי האישי תמונת תקריב של פנייך כדי שתוכלי לייצר בעצמך את התוצאה הסופית הטובה ביותר.
    בנוסף אני מייעצת לך לגשת לחנויות לאיפור מקצועי ,שם יועצים לך ללא כל תשלום וללא התחייבות לקנייה.
    לבחירתך......ומזל טוב לפני הכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפור אישה מבוגרת לארוע - תגובה

יפית קוריש
    27/10/2010

קודם כל אני חייבת להיות כנה , לא משנה איזה עבודה יפה את תעשי , זה לא אותו הדבר כמו שמאפרת מקצועית תעשה עבורך.
    אני תמיד ממליצה לגשת למאפרת בטווח התקציב שלך מאשר להתאפר לבד מכיוון שמאפרת מקצועית כשמה כן היא והיא מקצועית ולמדה טכניקות להרמת העין וטכניקות להארת איזור הקמטוטים והשקעים בפנים ולכן היא תדע לעשות לך את האיפור שהכי יחמיא לך.
    במדיה ואת עדיין רוצה להתאפר לבד -
    מה שאני יכולה לומר לך שלא כדאי להשתמש בצלליות מבריקות מכיוון שזה ידגיש את הקימטוטים באיזור בעיניים .
    מעט מייקאפ ופודרה .
    לנסות לתת ליכסון לעין על מנת "להרים" אותה מעט.|(את יכולה להכנס ליוטיוב ולחפש סרטונים שם שמסבירים איך)
    מקווה שעזרתי , בהצלחה ומזל טוב ,
    יפית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו