מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה לרחליענת22/04/2007
שלום, אני מקווה שתוכלי לעזור משום שהנושא מאוד מעיק עלי. אני בת 34 בעלת עור בהיר מאוד, דק רגיש עם נטיה לאלרגיות.
למרות התנהגות נכונה בעיניין חשיפה לשמש שמתי לב שעור הפנים שלי מתחיל להתכמט.אני מבינה שיש גורם גנטי ובכלל אי אפשר לעצור את הזמן,אבל בכל זאת אולי ניתן לעשות משהו שיגרום לשיפור המראה. הכמטים באיזור העיניים,קוים קטנים על הלחיים,הנקבוביות התרחבו והבעיה המטרידה ביותר היא כמט גדול כמו סריטה על עצם הלחי(מתחיל מתחת לעין כלפי מטה).הוא מאוד בולט בבוקר, נעלם כמעט לחלוטין אחרי כמה שעות.אני חוששת שרואים את זה. את הקוים הקטנים רואים רק עם מסתכלים בצורה מכוונת. מה עושים עם הקן הענק הזה???
אציין שאחרי שנים של אלרגיות,אדמומיות, גרד(באיזור העיניים במיחד),טיפול בסטרואידים אחרי שכל דבר אחר לא עזר,התחלתי להשתמש במוצרים קוסמטיים רפואיים לכן אנ חוששת לנסות דברים חדשים אבל בכל זאת אשמח לעיצה או המלצה על מוצר פעיל שמסוגל לטפל באופן ממוקד בכמטים.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדינה מרחלי
רחלי אלמקייס22/04/2007היי דינה העור שלך דורש כרגע לאור המצב שהינך מתארת איבחון אצל קוסמטיקאית,
הרבה חברות מציעות טיפול לקמטים ולמניעתם (טיפולי אנטי אייגינ'ג) רצוי לקחת סידרת טיפולים אצל קוסמטיקאית סידרה בת 6 טיפולים ולהמשיך את הטיפול המונע בבית בעזרת תכשירים משלימים.
אמליץ לך על טיפול:* אלפא ויטל של יונקה, לבית הינך יכולה להשתמש בקרם אלסטין או אופטימייזר וסרום יונקה.
טיפול משקם של הולילנד ותכשירים משלימים לבית.
טיפול משקם של דרמלוגיקה - יש לציין שתכשירי דרמלוגיקה מותאמים לעור רגיש והם נבדקו דרמטולוגית.
אל תשכחי את הקרם עיניים שיש להניח מסביב לעין בוקר וערב - בחרי בקרם עיניים של אחת מהחברות שצינתי .
בכל שאלה או עזרה במציאת קוסמטיקאית אני פה
דינה המון הצלחה שטפי אותי במהלכים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך-עוד שאלה
ענת22/04/2007היכן באיזור הצפון ניתן למצוא את המוצרים שהנך ממליצה-חיפה ודרומה.
האם המוצרים מכילים חומרים שאינם מומלצים בהריון כגון רטינול.
ושוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדינה מרחלי
רחלי אלמקייס22/04/2007המוצרים שהמלצתי לך אינם מכילים רטינול.
כל החומרים במוצרים שהמלצתי ניתנים לשימוש בהריון.
כרגע איני יכולה לענות לגבי קוסמטיקאית באזור חיפה איני יכולה לשלוף מהשרוול אני צריכה לבדוק ברשותך אחזור אליך עם תשובה לגבי קוסמטיקאית באזוריך תוך יום עד יומיים.
אשמח שוב לענות לך על כל שאלה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!!!!
ענת22/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)