מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לעצתכןשירה26/10/2010
שלום, אני בת 37 אמא ל2 ומאוד אוהבת איפור. חולמת ללמוד אותו אך יש לי תינוק אז קצת קשה עכשיו ליישם. אני קונה איפור מכל חברות קצת...לפי מה שנראה לי אבל עדיין מרגישה לא מכוסה או לא מאופרת נכון. אשמח לעצתכן בנוגע לפניי.
כמו כן היכן יש באינטרנט לימוד בינתיים בסיסי שאוכל ליישם? נכנסתי ליוטיוב אבל נראה לי די מסובך.
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לעצתכן - תגובה
יפית קוריש27/10/2010שלום לך,
לפי מה שאת מספרת , אני מרגישה שיש לך את החשק ללמוד איפור אך קשיים מסויימים מונעים ממך להגשים את החלום...
איפור זה עולם המלואו , ישנן טכניקות רבות ושיטות וצבעים שונים ולכן אין באפשרותי ללמד אותך על "קצה המזלג" .
את מוזמנת לחפש ביוטיוב באנגלית את המילה makeup וזה יעלה תוצאות רבות ושם את צריכה לשבת ולסנן מה את מחפשת...
במידה ואת תרצי להמשיך בעתיד לקורס איפור מקצועי את מוזמנת לפנות אלי בשאלות ואני יעזור ( אני מלמדת אצל ירין שחף)
אם את רוצה ללמוד איך להתאפר בעצמך ולא איך לאפר נשים אחרות ישנם קורסים לאיפור אישי,
קורס כזה בדרך כלל נמשך בין שעתיים ושלוש שעות ולומדים בו איך למרוח מייק אפ ושיטות איפור שונות בעיניים ושיטות של סומק וכו'...
יש לי המון לקוחות שעושות את הסדנת איפור אישית שמסבירה להן כיצד להתאפר בצורה הכי מחמיאה להן, ומשתמשות בזה ליום יום וגם לאירועים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)