קרם לפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרם לפנים
    מירי
    28/11/2007

העור פנים שלי מעורב ובנוסף לכל יצאו לי סימני פגמנטציה על המצח ובלחי. השתמשתי עם הקרם של דר' עור והכן הוא הבהיר לי קצת. הציעה לי דיילת יופי שהיא גם קוסמטיקאית את הקרם פנים של קרליין "ביו ג'ניק" שמכיל בתוכו חומר שנמצא גם בחלב והוא יכול מאוד לעזור. התלבטתי ואני שואלת את דעתכם.... ועוד שאלה האם אתם מכירות את המוצרים של שרה לוזון ואיך הם קיבלתי גם עליהם המלצות חמות. ומרוב תכשירים שאני שומעת נהייתי מבולבלת ושאלה אחרונה האם אפשר להשתמש עם מוצר מסויים נגיד פיליניג ועם מוצר אחר מסדרה אחרת מסיכה. או שעדיף שיהיו מאותו "משפחה" שהיעילות שלהם תהייה טובה יותר שו שזה לא משנה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרם לפנים

הוספת תגובה

• עינב

רחלי אלמקייס
    28/11/2007

ערב טוב עינב שאלתך מורכבת ממספר שאלות קטנות שעל כולם השתדל לענות, נתחיל ונגיד דבר ראשון שעור מעורב הוא לא סוג עור אלא תכונה עור מעורב כלומר יש בו 2 סוגי עור שמרכיבים אותו (שמן עם יבש, יבש עם רגיל וכו').
    כשרוצים לטפל בכהות (פיגמנטציה ) יש לשאול תחילה בין כמה הכתם ממתי יש כתמים? ככל שהכתמים עתירי שנים יהיה קשה להבהיר אותם באופן מוחלט, ההבהרה תמיד יחסית לזמן הכתם.
    יש להשתמש בקרם הבהרה רק בלילה, קרם הבהרה צריך להכיל חומר כל שהוא (רטינול וכו') שתפקידו לשמש את תפקידו של אנזים שנקרא תרוזינאז, זהו אינזים שאחרי על הפרשת מלנין, חלבון שמעניק לנו את הצבע,(כתם הינו ריכוז של מלנין במקום אחד).
    שוב אני מסבירה על ההבדל בין קרמים הנמכרים בפרמים לבין קרמים הנמכרים ע"י קוסמטיקאית, בקרמים שמוכרות הקוסמטיקאיות יש ריכוז חומר פעיל בהרבה, אילו אינם נמכרים בפרמים רוב הדילות אינם קוסמטיקאיות ולכן אין להן את הידע והכלים לאבחן את העור,(את הקרם להבהרה שהיא מציעה לך היא תציעה גם למישהי אחרת מבלי לשאול לגיל הכתם ולנתונים נוספים) החומר שמצוי בחלב הוא חמצה לקטית, זוהי חומצה שכמו שאר החומצות בקוסמטיקה מבהירה אבל לא ברמה גבוהה בגלל שאסור השימוש בה בריכוז גבוהה.
    כדי שלא תהיה מבולבלת אשמח לעשות עבורך סדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעינב המשך תשובה

רחלי אלמקייס
    28/11/2007

סדר בבלגן -
    רצוי שמשתמשים ברקם שיקומי (כמו קרם הבהרה קרם לצלקות ) להשתמש במוצרים שיתגברו את הפעולה (פילנג מסכה ) מאותו חברה.
    המוצרים של שרה לוזון טובים, אבל אני אישית אוהבת להשתמש במוצרים המוכרים בעולם ושיש להם אבא ואמא, מוצרים המיוצרים ע"י מעבדות גדולות ולא למישהו מסויים.
    אם את רוצה לטפל בפיגמנטציה עשי כך:
    1. בוקר וערב שטפי את הפנים בג'ל ניקוי קליל שאינו מכיל חומרים מיבשים.
    2. בוקר וערב מרחי קרם עיניים.
    3. בוקר מרחי קרם לחות קליל וחובה מעליו חסם שמש (ללא מקדם הגנה הכתמים יהיו כהים בהרבה)
    4. בערב טפלי בקרם שיקומי להבהרה, בשבוע הראשון מרחי אותו רק על הכתמים ובהמשך מרחי אותו על כל הפנים.
    5. פעם בשבוע עשי פילינג ומסכה קודם פילינג ואח"כ מסכה.
    חברות מומלצות לאור נסיוני: הולילנד, יונקה, פריורי , אם די , NMF.
    בשמחה אעזור לך אם את מעוניינת השאירי אימייל ואחזור אליך, מקווה שעזרתי אשמח לתגובה
    בהצלחה, רחלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור

א.א.
    16/02/2009

שלום רב! כשעניתן למישהי כתבתן לה "בוקר מרחי קרם לחות קליל וחובה מעליו חסם שמש (ללא מקדם הגנה הכתמים יהיו כהים בהרבה" רציתי לדעת מה זאת אומרת חסם שמש ללא מקדם הגנה? למשל אני משתמשת בAVENE חסם שמש (אמולסיה) 50+ האם הוא בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט חסר שם פסיק...

רינת פלג
    16/02/2009

הכוונה היא שללא חסם שמש, הכתמים יהיו כהים בהרבה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו