מה לעשות עם עצמי!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות עם עצמי!!
    -
    13/11/2010

אני מאוד אוהבת טיפוח ולפעמים גם איפור...אבל מה שיותר חשוב לי באמת זה שגם בלי איפור אני אוכל להראת טוב...!!!אני לא יפה, אבל חשוב לי הטיפוח בהחלט....וזה עוזר הרבה למראה הפנם מן הסתם....אין לי מושג מה לעשות...אני בסך הכל צעירה, אבל אין לי נגיד בעיות של פצעונים..אבל אני מרגישה תפנים שלי עייפות כל הזמן..לא זוהרות לא רענות..עשיתי טיפול לפני איזה כמה זמן...לא ראיתי שום שינוי..מה אני צריכה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות עם עצמי!!

הוספת תגובה

• מה לעשות עם עצמי!! - תגובה

שוש מאור
    13/11/2010

ראשית, לא להיות נואשת. את צעירה ובהחלט אפשר לגרום להיראות לעור להיראות רענן וזוהר יותר. מעבר לטיפול מדי פעם אצל קוסמטיקאית שיעניק ריענון, חידוש והזנה לעור יש להשתמש באופן קבוע בתכשירים שיחדשו את עורך דרך קבע. כמו כן להזין את העור בלחויות טובות המכילות חומרים פעילים. את כל אלו לרכוש לאחר התייעצות עם קוסמטיקאית מקצועית בלבד, על מנת לא לבזבז סתם כספים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו