מייק אפ פור אבר בהשוואה למייק אפ רגיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מייק אפ פור אבר בהשוואה למייק אפ רגיל
    רוית אסף
    14/11/2010

היי,
    אחותי הביאה לי מחו"ל מוצר שנקרא פאונדיישן,זה נראה כמו מייק אפ רק הרבה יותר טוב. האמת שזה היה המוצר הכי טוב שהשתמשתי בו אי פעם ורציתי לדעת מה יש בפאונדיישן הזה שהוא כל כך טוב בהשוואה למייק אפ רגיל?והאם יש עוד חברות בארץ שיש להם קו מוצרים של פאונדיישן כי אין להשיג בארץ מוצרים של מייק אפ פורבר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מייק אפ פור אבר - תגובה

יפית קוריש
    15/11/2010

שלום לך,
    לא מוכר לי הסוג הזה של המייק אפ של מייק אפ פור אבר אבל אני חייבת לציין שפאונדיישן זה באנגלית מייק אפ .
    לגבי מה שונה בו לעומת מייק אפים אחרים יכול להיות שהתרכובת של המייק אפ טיפה שונה אבל אם את אוהבת אז ההמלצה שלי פשוט לבקש שישלחו לך מחול או להזמין דרך האינטרנט ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מייק אפ פור אבר - תגובה

אינה בן נון
    17/11/2010

היי מיטל
    למיטב ידיעתי ישנה חנות באזור התעשייה של אור יהודה שמוכרת את העודפים של מייק אפ פור אבר, בדקי שם אם עדיין נשארה סחורה של החברה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו