מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע למסקרהלירז30/11/2007
שלום,
אשמח לקבל המלצה חמה לשימוש במסקרה
הריסים שלי מאוד קצרים ולא מתעגלים כלפי מעלה,וכמה מסקרה
שלא אמרח זה לא עוזר הם כאילו "עומדים תקועים" ולא מתעגלים מעלה..
ניסיתי להשתמש במעגל ריסים לפני השימוש במסקרה אך הוא שובר את הריסים...אשמח לקבל המלצה מה לעשות או באיזה סוג להשתמש..
תודה מראש
לירז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי לירז
שירה שוסטר01/12/2007מעגל ריסים טוב ושימוש נכון- לא אמור לשבור את הריסים.
אפה קנית אותו והאם את בטוחה שאת עושה בו שימוש נכון?
את יכולה ללכת לחנות איפור או למאפרת מקצועית שילמדו אותך את השימוש הנכון.
בנוסף - תשתמשי במסקרה מאריכה ולאו דווקה במעבה.
אם כל זה לא עובד - הדבקת ריסים / הלחמת ריסים זה השלב הבא.
אני אשמח אם תעדכני אותי איך הולך ואם לא - אתן לך מידע על הדבקה/הלחמת ריסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקת ריסים
לירז02/12/2007אשמח אם תתני לי מידע על הדבקת ריסים או הלחמת ריסים
מניסיוני עם כל המסקרות אף אחת מהן לא עשתה את העבודה
כמו שצריך. בנוסף יש לי שאלה טכנית במעגל הריסים משתמשים לפני
ששמים את המסקרה או אחרי??
תודה
לירז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלחמת ריסים
מיטל03/12/2007במידה ואת מעוניינת בהלחמת ריסים נא צרי קשר
אני מאיזור השרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל מרחלי
רחלי אלמקייס06/12/2007מיטל בשם מערכת הפורום אני מבקשת מימך לא לרשום את מספר הטלפון שלך באתר, האתר לא נועד למטרת יחצנות ושיווק אלא למטרת ידע לגולשים.
פעם הבאה יפנו אליך מהאתר וימחקו את כל תשובתך ולא רק את הטלפון.
גלישה נעימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)