שאלה בקשר לאיפור קבוע לגבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי אינה

אלינור
    18/11/2010

אני מצאתי קוסמטיקאית מקצועית ושגם תעשה לי הדמיה של הצבע ושל הצורה וגם יש לה טופס רפואי כפי שציינת. וגם יש לה קליניקה מסודרת והכל ויש לה 27 שנות ניסיון. והיא מה נמצאת בעיר שלי. וגם הייעוץ הוא ללא תשלום. אז מה את אומרת כדאי ללכת לייעוץ אצלה....?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אינה - תגובה

אינה בן נון
    18/11/2010

למה לא? לכי לייעוץ ותתרשמי
    תשתפי אותנו
    בהצלחה
    אינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לאיפור קבוע לגבות
    אלינור
    16/11/2010

שלום. אז ככה אני שוקלת כבר הרבה זמן(3 שנים בערך) לעשות גבות קבועות . זה כבר באמת מצב אבוד מכיוון שאין לי צמיחה של תחילת הגבה . פשוט לא צומח לי. וכן אני עשיתי טעות אבל לא משנה.כרגע אני נחושה בדעתי לעשות גבות קבועות. אבל לא יודעת למי ללכת . יש כל כך הרבה קוסמטיקאיות שנורא קשה לבחור. מכיוון שאני ממש לא מבינה בתחום. הייתי שמחה לייעוץ ועזרה. למי ללכת. יש אחת בשם מרטין ויצמן שהיא די וותיקה בתחום ודי טובה. אני גרה באשדוד ואשמח לקצת מידע ולאיפה אני יכולה ללכת. תודה מראש,

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לאיפור קבוע לגבות - תגובה

אינה בן נון
    18/11/2010

שלום לך אלינור
    אז קודם כל אני שמחה לשמוע שאת "לוקחת את הזמן" בבחירת בעל המקצוע בתחום האיפור הקבוע כדי שלא תהיי מאלה שעשו בקלות דעת וצריכות לחיות עם קעקוע שנראה רע = עוגמת נפש.לא מספיק להיות קוסמטיקאית טובה .ישנה הרבה בורות בתחום זה ונדרשת מיומנות אפילו של אמן/ צייר לתוצאות יפות של גבות.
    לגבי חלק מהגבה שלא צומח יותר אני מציעה לך למצוא מישהי שיודעת לעבוד בשיטת השערה-שערה, כדי לקבל מראה טבעי ביותר שישתלב עם שיער הגבה שלך. חשוב שתלכי קודם כל לייעוץ, תראי אם המקום עומד בתנאי היגיינה גבוהים ( זהו בכל זאת תהליך פולשני)
    ותבקשי שיעשו לך הדמייה עם הצבע והצורה הרצוייה. זה לא משנה היכן תבחרי לעבור את התהליך, בכל מכון שתגשי לייעוץ תדרשי לראות כמה שיותר דוגמאות לפני-אחרי , תוודאי שנותנים לך למלא טופס הצהרת בריאות ואת רצינות המקום והמטפלת.
    לאחר כל אלה- את בדרך הנכונה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אינה תודה רבה על הייעוץ

אלינור
    18/11/2010

מאיפה את בארץ? אולי אני יעשה אצלך את נשמעת לי מקצועית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו