מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתי שאלות קטנות ...לי18/11/2010
יש לי שפתיים שאני אישית מאוד מאוד אוהבת , יחסית עבות ... יפות בקיצור , ואני לא יוצאת מהבית בלי להדגיש אותן.
מגיל קטן לא הקפדתי על שיניים וזה התנקם בי והצבע צהבהב,רציתי לדעת באילו צבעי אודם/שפתון כדאי להשתמש לשיניים צהבהבות ובאיזה ממש לא ?
עוד שאלה , אני בהירה מאוד , שיער חום כהה ועיניים ירוקות , איזה גווני איפור מתאימים לי?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שאלות קטנות ... - תגובה
אינה בן נון18/11/2010שלום לך
שיניים צהובות אינן קשורות להקפדה אלה לגנטיקה , או לגורמים אחרים כגון עישון של שנים.....
אני ממליצה לך לנסות ללכת לייעוץ להלבנת שיניים , ובקשר לאודם אני לא רואה צורך להדגיש אותם יותר מדי כדי לא להדגיש את השיניים הצהובות,במיוחד שהדגשת שהן גם ככה יפות.
בקשר לאיפור העיניים- כמעט כל צבע כצללית חוץ מכחולים. השתמשי להדגשה בגוונים החומים, כתומים, סגולים-ורודים ,שחור-אפור .ביום- בצורה עדינה יותר, בערב- את יכולה לתת יותר דגש ועוצמה לעיניים ולכן להשאיר את שפתייך בגוון בהיר, כך הדגש יילך לעיניים ולא לשינייך הצהובות
מקווה שעניתי על שאלותייך
אינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי שאלות קטנות ... - תגובה
יפית קוריש18/11/2010שלום לך,
לגבי השפתיים - לא רצוי להשתמש בגוון ליפסטיק סגלגל כי סגול מקפיץ גוון צהוב ואז השיניים יראו יותר צהובות, או כל גוון ליפסטיק שנוטה לגוון צהבהב או כתמתם.
את יכולה גוון טבעי אפרסק או ורדרדים ...
לגבי העיניים-
בגלל גוון הירוק בעין את יכולה להשתמש בגוונים שמנוגדים לירוק כדי להדגיש את צבע העין כמו זהב, אפרסק, ברונזה , גוונים עם נטייה לצהוב.
ומבחינת הגוונים הכהים - סגולים, ירוקים, כחולים וחומים יכולים להיות לך מאוד יפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחלה,תודה לכן !!
לי19/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)