שתי שאלות קטנות ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות קטנות ...
    לי
    18/11/2010

יש לי שפתיים שאני אישית מאוד מאוד אוהבת , יחסית עבות ... יפות בקיצור , ואני לא יוצאת מהבית בלי להדגיש אותן.
    מגיל קטן לא הקפדתי על שיניים וזה התנקם בי והצבע צהבהב,רציתי לדעת באילו צבעי אודם/שפתון כדאי להשתמש לשיניים צהבהבות ובאיזה ממש לא ?

עוד שאלה , אני בהירה מאוד , שיער חום כהה ועיניים ירוקות , איזה גווני איפור מתאימים לי?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות קטנות ...

הוספת תגובה

• שתי שאלות קטנות ... - תגובה

אינה בן נון
    18/11/2010

שלום לך
    שיניים צהובות אינן קשורות להקפדה אלה לגנטיקה , או לגורמים אחרים כגון עישון של שנים.....
    אני ממליצה לך לנסות ללכת לייעוץ להלבנת שיניים , ובקשר לאודם אני לא רואה צורך להדגיש אותם יותר מדי כדי לא להדגיש את השיניים הצהובות,במיוחד שהדגשת שהן גם ככה יפות.
    בקשר לאיפור העיניים- כמעט כל צבע כצללית חוץ מכחולים. השתמשי להדגשה בגוונים החומים, כתומים, סגולים-ורודים ,שחור-אפור .ביום- בצורה עדינה יותר, בערב- את יכולה לתת יותר דגש ועוצמה לעיניים ולכן להשאיר את שפתייך בגוון בהיר, כך הדגש יילך לעיניים ולא לשינייך הצהובות
    מקווה שעניתי על שאלותייך
    אינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתי שאלות קטנות ... - תגובה

יפית קוריש
    18/11/2010

שלום לך,
    לגבי השפתיים - לא רצוי להשתמש בגוון ליפסטיק סגלגל כי סגול מקפיץ גוון צהוב ואז השיניים יראו יותר צהובות, או כל גוון ליפסטיק שנוטה לגוון צהבהב או כתמתם.
    את יכולה גוון טבעי אפרסק או ורדרדים ...
    לגבי העיניים-
    בגלל גוון הירוק בעין את יכולה להשתמש בגוונים שמנוגדים לירוק כדי להדגיש את צבע העין כמו זהב, אפרסק, ברונזה , גוונים עם נטייה לצהוב.
    ומבחינת הגוונים הכהים - סגולים, ירוקים, כחולים וחומים יכולים להיות לך מאוד יפים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחלה,תודה לכן !!

לי
    19/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו