מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהכרמית02/12/2007
יש לי עור שומני נורא, וזה מעצבן אותי להיראות כל הזמן כאילו אני מזיעה. מה אפשר לעשות כדי ליבש אותו לטווח הארוך, ומה אפשר לשים עליו כדי שלא תראה השמנוניות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכרמית
רחלי אלמקייס02/12/2007ראשית עור אין ליבשו אלא לאזן אותו, על מנת לאווסת את הפרשת השומן מעורך השתמשי בקרם לחות קליל על בסיס מים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לכרמית
סיגל04/12/2007כרמית שלום
מאוד נכון צריך לאזן את העור ולא לייבש אותו. אבל קרם קליל בלבד לא מספיק את צריכה גם סבון לפנים שרמת ה PH שלו מאוזנת. אני מדברת מנסיון היה לי עור שומני מעורב כמו שמגדירות הקוסמטיקאיות והיום אחרי שנחשפתי למוצרים מאזנים העור שלי נראה נפלא וקוסמטיקאית לא ראתה אותי מעל 6 שנים. כשלפני זה הייתי מתייצבת אצל קוסמטיקאית כל שלושה חודשים.
אם מענין אותך לשמוע על מה מדובר את מוזמנת ליצור קשר וכמובן כל אחת אחרת שרואה תגובה זו
באהבה גדולה סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל
רחלי אלמקייס06/12/2007שלום לך גולשת יקרה בשם המערכת אני מבקשת מימך לא לפרסם את הטלפון שלך או כל דבר שיווקי אחר באתר, בפעם הבאה המערכת תמחוק את כל תשובתך ולא רק את מספר הסלולרי שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)