שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    כרמית
    02/12/2007

יש לי עור שומני נורא, וזה מעצבן אותי להיראות כל הזמן כאילו אני מזיעה. מה אפשר לעשות כדי ליבש אותו לטווח הארוך, ומה אפשר לשים עליו כדי שלא תראה השמנוניות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לכרמית

רחלי אלמקייס
    02/12/2007

ראשית עור אין ליבשו אלא לאזן אותו, על מנת לאווסת את הפרשת השומן מעורך השתמשי בקרם לחות קליל על בסיס מים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לכרמית

סיגל
    04/12/2007

כרמית שלום
    מאוד נכון צריך לאזן את העור ולא לייבש אותו. אבל קרם קליל בלבד לא מספיק את צריכה גם סבון לפנים שרמת ה PH שלו מאוזנת. אני מדברת מנסיון היה לי עור שומני מעורב כמו שמגדירות הקוסמטיקאיות והיום אחרי שנחשפתי למוצרים מאזנים העור שלי נראה נפלא וקוסמטיקאית לא ראתה אותי מעל 6 שנים. כשלפני זה הייתי מתייצבת אצל קוסמטיקאית כל שלושה חודשים.
    אם מענין אותך לשמוע על מה מדובר את מוזמנת ליצור קשר וכמובן כל אחת אחרת שרואה תגובה זו
    באהבה גדולה סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיגל

רחלי אלמקייס
    06/12/2007

שלום לך גולשת יקרה בשם המערכת אני מבקשת מימך לא לפרסם את הטלפון שלך או כל דבר שיווקי אחר באתר, בפעם הבאה המערכת תמחוק את כל תשובתך ולא רק את מספר הסלולרי שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו