מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאינה דווח כנסיאלינור24/11/2010
אינה אני הייתי אצלה לייעוץ לגבי הגבות הקבועות. היא הראתה לי כמה דוגמאות וצורות שונות והחתימה אותי על שתי דפים כאלה של שאלות וחתימה בסוף. ופתאום היא אמרה לי שהיא עושה לי עכשיו את הגבות . ואני בכלל באתי רק לייעוץ לא לעשות באותו הרגע. ונורא נבהלתי כי פתאום נכנסו לחדר והיא אמרה תשכבי על המיטה ולא הבנתי כי אני בפירוש באתי רק לייעוץ. והם הכל בסדר אז להזמין תור לגבות. וכשהתקשרתי להזמין את פגישת הייעוץ הפקידה אמרה לי שיש מבצע עד סוף החודש ב450 שקל. ועכשיו אחרי שלא עשיתי היא אמרה הבחורה עצמה שמנהלת את המקום שזה כבר לא 450 זה 600 כנראה ביגלל שלא עשיתי באותו רגע היא התעצבנה והעלתה את המחיר. האם זה מוצדק? רק שלשום דיברתי אם הפקידה שלה והזמנתי תור לייעוץ והיא אמרה שזה 450 למה פתאום 600 . אשמח לתשובה מימך אינה. תודה מראש, ד'א היא אמרה שזה לוקח חצי שעה לעשות את הגבות. ושאין שום אדמומיות האם זה נכון<.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאינה דווח כנסי - תגובה
אינה בן נון25/11/2010שלום אלינור
לא כל כך הבנתי אצל מי היית לייעוץ אבל את לא מחוייבת לעשות שום פעולה אצל אף אחת בכח. לאחר אילחוש של כחצי שעה הפעולה באמת לוקחת בין חצי שעה לשעה ויכולה להופיע אדמומיות קלה באזור שחולפת באותו יום.
אלינור - קחי את הזמן שלך ואל תתפתי ללחצים
אינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אינה . ויש לציין שהיא לא עשתה
אלינור25/11/2010לי הדמייה רק הראתה לי כמה תמונות של בחורות שעשו ובחרתי בין הדוגמאות. אבל לא הראתה לי צבע או משהו שמראה איך זה יצא בסוף. וד'א בסוף החלטתי לא לעשות גבות קבועות זלא לגילי אני רק בת 18 אני עדיין צעירה ועורי מאוד עדין ורגיש והחלטתי לא בסוף,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוף טוב הכל טוב
אינה בן נון26/11/2010אלינור
אם זהו גילך אז כרגע זה בהחלט מיותר ואת עדיין יכולה להשתמש ולהיסתפק באיפור בעת הצורך. נראה לי שחסכנו לך קצת עוגמת נפש בכל הנוגע לאיפור קבוע לא מקצועי.
אני שמחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)