אנא תייעצו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא תייעצו לי
    שורקה
    03/12/2007

שלום לך
    אני בת 48 וסבלתי תמיד מאקנה עם עליות וירידות כיום אני חייבת לחות עם מקדם הגנה החל מ-20 משום שעורי יבש מאוד.
    בבקשה תמליצו לי על מוצר טוב.
    אני מורחת כל ערב משחה "לוקסיד" שעושה פילינג עדין אך מחייב אותי מקדם הגנה.
    שאלה נוספת האם עליי למרוח גם מייק אפ עם מקדם הגנה או שמספיק ללא הגנה?

בתודה מראש
    שורקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנא תייעצו לי

הוספת תגובה

• לשורקה

רחלי אלמקייס
    06/12/2007

ראשית אומר לך שאשמח לראות את עורך על מנת להגיע לאבחנה מדוייקת.
    לשאלתך, במידה והגדרת את עורך נכון, אקנה הינה מחלה כרונית של בלוטת חלב וזקיק השערה , במצב של אקנה תפקיד הקוסמטיקאית להגדיל את טווח ההתפרצות, לאקנה ישנם סיבות רבות אפשר לדעת לפעמים את הגורם לאקנה עפ"י מיקום האקנה בפנים ( לדוגמא אקנה בין הגבות מעיד על בעיה בכליות אבל לא בהכרח) אקנה ניתן לטיפול ע"י טיפולים אצל קוסמטיקאית והמשך הטיפול ע"י הפצינט בבית בעזרת תכשירים ועפ"י הנחיית הקוסמטיקאית.
    מקדם הגנה תמיד רצוי שיסופק לבד ולא בתוך תכשיר הלחות ולמה?
    כשמקדם הגנה נמצא בתוך תכשיר לחות הם באים אחד על חשבון השני, בבוקר מורחים לחות ואם יוצאים מהבית מורחים מעל תכשיר הגנה מכיוון שלא ראיתי את עורך לא אוכל להמליץ לך על תכשירים ספציפים ותוכנית לטיפול אבל מקדם הגנה יש להרבה חברות לאור נסיוני והידע שצברתי ישנם 2 חברות שכמו התכשירים שלהם גם המקדם הגנה מכיל מרכיבים טבעים בלבד שאינם גורמים לגירוי, לא משאירים תחושת שומניות בפנים ולא מבריקים ובנוסף שומרים על מעטה הלחות העור החברות הם: דרמלוגי'קה שלהם ליין רחב של תכשירי הגנה המתאימים לכל סוג עור ולכל פונקציה בעור.
    יונקה שלה תכשירי הגנה SPF40
    ואולטרא פרוטקשיין.
    בהצלחה, מקווה שעזרתי אשמח לקבל את תגובתך
    בידקי את רישום התרופה כי אינו נכון איני מוצאת תרופה כזו באינדקס הרפואי ואיני מכירה תרופה זו מהעבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו