שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    שם
    01/12/2010

לראשונה הייתי אצל קוסמטיקאית (אני נושקת לגיל ה-20). קניתי ממנה מוצרי טיפוח מחברת on-macabim. קניתי ג'ל ניקוי, סרום וקרם פנים. למען האמת, אני מאוד מרוצה, ותוהה איך לא עשיתי זאת מזמן.

ברצוני לדעת מה דעתכם והידע שלכם לגבי החברה הזאת.

תודה רבה וחג חנוכה שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• עוד שאלה-

שם
    01/12/2010

היא המליצה לי לעשות טיפול פנים אחת לחצי שנה- ניקוי עמוק. היא אמרה משהו על מכשיר בתדר גבוה, חומר שמגביר את האטרוגן (אם אני זוכרת נכון) ומוציא שחורים, ועוד הסברים שאינני זוכרת.

מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה- - תגובה

שוש מאור
    02/12/2010

לגבי המוצרים. החברה ידועה היטב ואם את מרוצה - זו התשובה. מוצרים טובים. לגבי המלצותיה של הקוסמטיקאית - היא כנראה יודעת מה שהיא אומרת מה גם שאחת לחצי שנה לעשות טיפול זה בהחלט לא הרבה. בדר"כ מומלץ בין חודש וחצי לחודשיים. תדר גבוה וכו' - קצת עשית שם מיש-מש מהדברים אבל לא חשוב. תני למקצוענים לעשות את עבודתם..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו