מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שירה יקרה, ממתינה לתגובתך בקוצרעינת04/12/2007
רוח.אני לפני קנייה של מוצרי איפור ורציתי הכוונה.
חג שמח ומלא אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לקנות אצל רווית אסף, סוף הדרך!
אריאלה06/12/2007מוצרים מעולים מעולים, גם מוצרי הספא שלה מצויינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשרי אותי בבקשה לאתר שלה.תודה.
עינת06/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה>>>>>
דנה06/12/2007http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=211
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעינת
רחלי אלמקייס06/12/2007מוצרי איפור - הבנתי שאת מעוניינת ברכישה של מוצרי איפור בין אם אילו מוצרים לאיפור עצמי או מוצרים לעבוד כמאפרת המליץ לך בחום על המוצרים : טלי פלד, בועז שטיין שניהם מאפרים בעלי שם בתעשיית האיפור ובמקביל משווקים קו מוצרי איפור שאיתם עובדים גדולי המאפרים בטלויזיה בקולנוע ובתאטרון.
לשניהם מרכזי איפור בהם תוכלי לקבל ייעוץ ואף לרכוש מוצרים.
בנוסף (כאן תימצאי תשובה לשאלתך) להמלצה החמה שלי הוסיף את המוצרים של רווית אסף, לשאלתך כן כדאי לרכוש את מוצרי האיפור שלה, על סמך נסיוני ועבודתי עם תכשירי איפור התכשירים שלה הינם איכותיים, מגוונים, גם בבית ספרה תוכלי לקבל ייעוץ והכוונה.
מקווה שעזרתי, רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי רחלי.תודה על תגובתך.אני מעוניינת
עינת07/12/2007ברכישה פרטית לא יקרה,שלא לומר זולה באופן יחסי..
התוכלי להמליץ.
תודה ושבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינת, יקירתי
רחלי אלמקייס07/12/2007בהמשך לתשובה מאמש אז הבנתי שהינך מעוניינת ברכישת מוצרי איפור בסיס לשימוש אישי,
לכל אישה רצוי שיהיה תיק איפור אישי המכיל:
מייק אפ בגוון העור, קונסילר (במידת הצורך) , פודרה שקופה, ספוגיות למייק אפ, מפדרת לפודרה, מסקרה, גלוס, 2-3 שפתונים, מספר צלליות אבקה ואבן ומברשות (מברשת סומק, מברשת לצלליות, מברשת ריסים וגבות,) דעי צלליות ושפתונים אין סוף כל פעם רוכשים וכך מעשירים את תיק האיפור, חשוב לפני כן שיהיו צלליות בסיס.
את המוצרים תוכלי לרכוש אצל מי שכתבתי בתשובה הקודמת, בהצלחה.
אם תרצי עזרה נוספת השאירי לי את האימייל שלך.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רחלי יקרה.
עינת07/12/2007יתכן ואצור קשר בהמשך.קודם אעשה סקר שוק.
חן חן לך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)