בבקשה עזרה,GIGI

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה,GIGI
    דנה
    04/12/2007

שלום איפה באיזור חולון תל אביב אני יכולה לקנות מוצרים של ג"גי ? איזה קוסמטיקאיות מוכרות מוצרים של גיגי? אני עברתי לחולון מאשדוד ולא יודעת למי לפנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה,GIGI

הוספת תגובה

• את יכולה לפנות לשירה מנהלת הפורום,

סיגל
    05/12/2007

רשום שם הטלפון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה

שירה שוסטר
    08/12/2007

תשלחי לי מייל ואני אשלח לך שמות וטלפונים של קוסמטיקאיות מחולון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה

רחלי אלמקייס
    06/12/2007

ראשית אכתוב תשובה לשאלתך, מוצרי קוסמטיקה של גי'גי ניתן לרכוש אצל קוסמטיקאית או במרכז שיווק של גיג'י - את יכולה להתקשר ל144 לבקש טלפון של מרכז גי'גי בחולון (הם נמצאים ברחוב הראשי) במרכז יפנו אותך לקוסמטיקאיות שעובדות עם גי'גי או יתנו לך יעוץ ותוכלי לרכוש שם תכשירים.
    כעת אומר בעדינות רבה שכיום ענף הקוסמטיקה תפס תאוצה מרובה עם השנים מכאן לך לדעת שישנה קוסמטיקה שונה מגי'גי (דפדפי בפורום ותקראי מעט מתשובותיי לגולשים).
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו