עזרה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה...
    מילאןן
    05/12/2007

מניינים.??.
    שלשום הוזמנתי למכללת איל מקיאג'.. והציעו לי ללמוד שמה עם מלגה..
    מה אתן אומרות הבנות שלמדו שמה בעבר או ששמעו על המכללה .. אתן ממליצות ללמוד שמה? הם מקצועים ונתנים יחס אישי טוב?
    חשוב לומד שהלימודים שמה הם בערך 8000 ומשו ואני קיבלתי מלגה של 40 אחוז אז אתם אומרים שמשתלם לי או לא?

תודה לכל העונות
    חג שמח =)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה...

הוספת תגובה

• מילאן יקירתי

רחלי אלמקייס
    06/12/2007

מילאן כשלוקחים החלטה לעשות דבר כל שהוא בחיים רצוי לעשות שעורי בית היטב לפני שמחליטים, כל בתי הספר לאיפור היום מציעים מילגות ועבודה בסיום הקורס אילו לא נתונים שאמורים לשמש לך כגורם להחלטה , את צריכה לבדוק מי מלמד בבית הספר ? מה רמת ההכשרה שלו? וכו'
    אישית אני תמיד בודקת את כל נותני השירות, במקרה הזה לכי לעוד בתי ספר
    בידקי אצל ירין שחף בית הספר שלו מהמובלים היום בתחום על סמך נסיוני אומר לך בוודאות שמבית סיפרו את תיצאי עם ידע רב, ירין באופן אישי בעל ידע עצום באיפור אשר חולק אותו עם תלמדיו ( ירין מעביר שיעורים רבים בתוך הקורס נתון שבבית ספר אחר לא קיים), בבית ספר אווירה חמה וכפית תנאי לימוד מעולים,הבית ספר שלו ממוקם במרכז ת"א
    בקיצור שווה בדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מליאן

רחלי אלמקייס
    08/12/2007

בגי'גי קורסי האיפור נילווים לקוסמטיקה מה לעשות כל אחד מומחה בתחום שלו, ירין שחף הוא מאפר בכיר, מה יותר טוב מאשר ללמוד מהמסטר, בכל ראיון עבודה שתלכי ותציגי תעודה של ירין הדברים יקבלו משקל אחר , כנסי לאתר שלו והתרשמי וללא שום קשר אמליץ לך ללכת לשיעור לדוגמא.
    שהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימודי איפור בGIGI

שירה שוסטר
    08/12/2007

הי, גם בג'יג'י מתקיימים לימודי איפור ברמה גבוהה -קורס ארוך שמועבר ע"י מס' מורים
    עם תכנים מעולים ורמה גבוהה את מוזמנת ליצור איתם קשר או איתי במייל ואתן לך פרטים ואת מערך השיעורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ללימוד איפור מקצועי

ויטל
    17/12/2007

א. אני שמחה לדעת שהחלטת ללמוד איפור מקצועי ושנית אני מקווה שלא סתם תזרקי את המלגה שלך לתחום האיפור (אומנות היופי של הפנים) ולא תעשי עם זה שום דבר.
    ב. אם כבר את מתכוונת ללמוד הינך יכולה להיות רגועה מבחינת איל מקיאג' כי בתור בוגרת מכללת איל מקיאג' וגם מאפרת מקצועית בתחום, לאחר שעברתי סטאג' בחנות וגם בסלון כלות ומידי פעם איפורי ערב או כלות , הינך יכולה להיות רגועה המורים של המכללה ברמה עולמית הם באמת טובים כמו: מיקיאגי , מריה האומנית ועוד רבים טובים כמותם.
    אז יש אתר שנקרא איל מקיאג' ואם את גרה באזור הצפון אז יש מכללה באיזור הצפון והינה הקישור של המכללה.
    אם החלטת ללכת על כך אז היי רגועה ושיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקייאגי מורה לאיפור?

לילי
    18/12/2007

אני מתה עליו בתור אומן !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקיאגי מורה לאיפור באיל מקיאג'

הילה
    20/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו