מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה...מילאןן05/12/2007
מניינים.??.
שלשום הוזמנתי למכללת איל מקיאג'.. והציעו לי ללמוד שמה עם מלגה..
מה אתן אומרות הבנות שלמדו שמה בעבר או ששמעו על המכללה .. אתן ממליצות ללמוד שמה? הם מקצועים ונתנים יחס אישי טוב?
חשוב לומד שהלימודים שמה הם בערך 8000 ומשו ואני קיבלתי מלגה של 40 אחוז אז אתם אומרים שמשתלם לי או לא?
תודה לכל העונות
חג שמח =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילאן יקירתי
רחלי אלמקייס06/12/2007מילאן כשלוקחים החלטה לעשות דבר כל שהוא בחיים רצוי לעשות שעורי בית היטב לפני שמחליטים, כל בתי הספר לאיפור היום מציעים מילגות ועבודה בסיום הקורס אילו לא נתונים שאמורים לשמש לך כגורם להחלטה , את צריכה לבדוק מי מלמד בבית הספר ? מה רמת ההכשרה שלו? וכו'
אישית אני תמיד בודקת את כל נותני השירות, במקרה הזה לכי לעוד בתי ספר
בידקי אצל ירין שחף בית הספר שלו מהמובלים היום בתחום על סמך נסיוני אומר לך בוודאות שמבית סיפרו את תיצאי עם ידע רב, ירין באופן אישי בעל ידע עצום באיפור אשר חולק אותו עם תלמדיו ( ירין מעביר שיעורים רבים בתוך הקורס נתון שבבית ספר אחר לא קיים), בבית ספר אווירה חמה וכפית תנאי לימוד מעולים,הבית ספר שלו ממוקם במרכז ת"א
בקיצור שווה בדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמליאן
רחלי אלמקייס08/12/2007בגי'גי קורסי האיפור נילווים לקוסמטיקה מה לעשות כל אחד מומחה בתחום שלו, ירין שחף הוא מאפר בכיר, מה יותר טוב מאשר ללמוד מהמסטר, בכל ראיון עבודה שתלכי ותציגי תעודה של ירין הדברים יקבלו משקל אחר , כנסי לאתר שלו והתרשמי וללא שום קשר אמליץ לך ללכת לשיעור לדוגמא.
שהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודי איפור בGIGI
שירה שוסטר08/12/2007הי, גם בג'יג'י מתקיימים לימודי איפור ברמה גבוהה -קורס ארוך שמועבר ע"י מס' מורים
עם תכנים מעולים ורמה גבוהה את מוזמנת ליצור איתם קשר או איתי במייל ואתן לך פרטים ואת מערך השיעורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ללימוד איפור מקצועי
ויטל17/12/2007א. אני שמחה לדעת שהחלטת ללמוד איפור מקצועי ושנית אני מקווה שלא סתם תזרקי את המלגה שלך לתחום האיפור (אומנות היופי של הפנים) ולא תעשי עם זה שום דבר.
ב. אם כבר את מתכוונת ללמוד הינך יכולה להיות רגועה מבחינת איל מקיאג' כי בתור בוגרת מכללת איל מקיאג' וגם מאפרת מקצועית בתחום, לאחר שעברתי סטאג' בחנות וגם בסלון כלות ומידי פעם איפורי ערב או כלות , הינך יכולה להיות רגועה המורים של המכללה ברמה עולמית הם באמת טובים כמו: מיקיאגי , מריה האומנית ועוד רבים טובים כמותם.
אז יש אתר שנקרא איל מקיאג' ואם את גרה באזור הצפון אז יש מכללה באיזור הצפון והינה הקישור של המכללה.
אם החלטת ללכת על כך אז היי רגועה ושיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקייאגי מורה לאיפור?
לילי18/12/2007אני מתה עליו בתור אומן !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקיאגי מורה לאיפור באיל מקיאג'
הילה20/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)