שאלה+עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה+עזרה
    אור(איפור)
    17/12/2010

אז ככה,דבר ראשון קיבלתי מתנה 1000 ש"ח לקניית מוצרים באיל מקיאג(רציתי לדעת מה מומלץ) חשוב לציין שאני מאפרת מקצועית :)

בנוסף אני צריכה לאפר בחורה שמנה עם עיניים כחולות-אפורות וגדולות ושיער שטני לצילומים(תיק עבודות) מה אתם יכולות להמליץ ?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה+עזרה

הוספת תגובה

• שאלה+עזרה - תגובה

אינה בן נון
    19/12/2010

שלום אור
    אני ממליצה לך רק על הצלליות אצל איל מקיאג' גם בתור מאפרת וגם כמורה לאיפור לשעבר באיל מקיאג'. אני אישית לא משתמשת בשום מוצר שלהם
    בקשר לצילומים, לאיפור עיניים כחול-אפור אני ממליצה לך לבחור בצבעים הבאים: צלליות בגווני קרמל, סגול-ורדרד, אפור חם ( חפרפרת) , אפור-שחור מעושן כחול עמוק ושנהב.רצוי מאוד להימנע מצבעי ירוק ותכלת למיניהם. גם בשימוש באיילינר ומסקרה נבחר בחום או שחור. כמובן שלפני הכל נתחשב ב"לוק" המבוקש - טבעי או מתוחכם יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אור(איפור)
    19/12/2010

שאלה נוספת,עקב המלצתך,יש לאיל מקיאג פלטת צלליות?(של כמה?)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

אינה בן נון
    19/12/2010

אין לי כל כך מושג, 12או10
    לא עובדת איתם כבר שנים אולי דברים הישתנו
    התקשרי לאחת החנויות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה+עזרה - תגובה

יפית קוריש
    19/12/2010

קודם כל איזה כיף לך :-)...
    דבר שני,
    חשוב לי לציין למשקל אין שום קשר לאיפור עיניים , ולכן אין חשיבות לכך שהיא אישה מלאה או לא.
    כמו שכבר ענו לך ,ישנן צבעים רבים שיכולים להחמיא לעיניים בהירות והייתי ממליצה לדעת לעבוד עם גלגל הצבעים, מה מקפיץ ומה זורם עם גוון העין...
    ויותר חשוב האם יש לה עין בולטת? שקועה?
    סוג האיפור שאת רוצה לעשות? מה את רוצה להבליט?
    את צריכה לקחת את כל זה בחשבון שאת עושה יום צילום כי את צריכה לאפר את הדוגמנית שלך בצורה שתהיה הכי יפה לה .
    ודבר אחרון, תחפשי מוצרים שאת צריכה בתיק שהם חובה כמו - עפרון שפתיים טבעי, עיפרון שחור, איליינר וכו'.
    לכל חברה יש מוצרים טובים ופחות טובים, אז לשאול ולהתייעץ עם מישהי שמכירה את כל המוצרים ואז היא תמליץ לך מה יותר טוב ומה יותר חשוב...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו