מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים מהסרת שיער בשעווה באיזור השפםjenny20/12/2010
אתמול הורדתי שערות בשפם אצל קוסמטיקאית מוסמכת, ונוצר לי פצע גדול כתוצאה מהמריטה. אני מתחתנת בעוד יומיים וזה פשוט נראה לא טוב.... האם יש סיכוי שהפצע יעלם תוך יומיים? האם יש משהו שאני יכולה לעשות על מנת לזרז את ריפוי הפצע?
מקווה שתוכלו לסייע לי ולהרגיע אותי כי זה דיי מדכא... :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים מהסרת שיער בשעווה באיזור השפם - תגובה
שוש מאור20/12/2010היי ג'ני, חבל שדברים כאלו, במיוחד אם את לא רגילה אליהם, עושים לפני יום כ"כ גורלי כחתונה. אני מבקשת מכל קוראי הפורום - אנא - אל תעשו דברים לא מוכרים שאינכם יודעים איך יגיבו אצלכם לפני ארועים משמעותיים, תמיד לקחת טווח בטחון של לפחות 10 ימים. ולעצם העניין - לא יכולה להבטיח לך שתוך יומיים הפצע יעבור, תנסי לייבשו אבל לא לחטט בו יותר מדי כי אז המצב יהיה גרוע יותר. בנוסף - אם המאפרת שלך מקצועית מספיק - היא תדע איך להתמודד עם זה ולהסתיר לך את הפצע. זה תפקידה והרבה מהכלות מפתחות פצעים בדיוק לפני החתונה מרוב מתח ולחץ. העיקר להירגע, הכל יהיה בסדר ואת תהיי הכי יפה בעולם. מזל טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים מהסרת שיער בשעווה באיזור השפם - תגובה
יפית קוריש21/12/2010היי ג'ני,
קודם כל מזל טוב ...
לגבי הפצע , אני ממליצה להתקשר לרופא עור ולשאול אותו מה ניתן לעשות על מנת לזרז החלמה..
דבר שני, עדיף לא לייבש מידי את הפצע כי מייק אפ לא נתפס טוב על עור יבש.
ולגבי האיפור תסמכי על המאפרת שהיא יודעת את עבודתה ותצליח להסתיר את הכול.
שיהיה במזל,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)