איפור לחצקונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפור לחצקונים
    .
    24/12/2010

אני בת 14 וחצי ויש לי חצ'קונים, אני מסתירה אותם עם מייק אפ אבל זה לא תמיד עובד, לפעמים הוא יורד במהלך הבית ספר ואז אני נראית נורא ולפעמים בבוקר הוא נראה טוב ואז במשך היום מתחילים ממש לראות שאני עם מייק אפ, כאילו הוא לא אחיד ובולט.
    ובנוסף לחצקונים יש לי גם מין צלקות כאלה שנשארות אחרי שהחצקון נעלם ועוברות רק אחרי כמה חודשים וקשה להסתיר אותם. איך אני יכולה להתאפר ולהסתיר את כל זה למשך זמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפור לחצקונים

הוספת תגובה

• איפור לחצקונים - תגובה

שוש מאור
    24/12/2010

לגבי איפור והסתרת הכתמים - אשאיר את התשובה למומחיות האיפור שלנו.. אני אייעץ לגבי ה"חצ'קונים" והטיפול בהם. בגיל 14 יש לשער שהתחלת את גיל ההתבגרות ולכן יפה שעה אחת קודם - אני ממליצה ללכת לטפל בפצעונים ולהשתדל למנוע עד כמה שאפשר את היווצרות הפצעים. יש ללכת לקוסמטיקאית שתיתן לך ייעוץ איך לטפל ולמנוע את הפצעים. הכי חשוב - לא לגעת בהם. יש לי תחושה שאת מחטטת בהם ולכן יש סימנים וצלקות. זכרי - תקופת ההתבגרות תעבור ועימה יעברו הפצעים, אבל - אם תחטטי בהם, תיצרי צלקות וסימנים שישארו לתמיד..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילינג

.
    25/12/2010

אני רוצה לעשות פילינג אבל אמא אומרת שיש לי עור עדין מדי, יש לך הצעות למשהו כזה שלא יפגע בעור שלי? אני גם לבנה אז רואים עליי כל סימן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפור לחצקונים - תגובה - תגובה

אינה בן נון
    26/12/2010

לגבי איפור על הכתמים והפצעים אני מייעצת לך קודם כל לנסות להשתמש במייק אפ וקונסילר רפואיים. לגבי המריחה- נסי לכסות מקומית ע"י הקונסילר והשתמשי בפודרה לקיבוע- זו פעולה שאפשר לבצע לפני או אחרי מריחת המייק אפ. הכנסי לאחת מחנויות האיפור המקצועי ותבקשי שידגימו לך את מה שהסברתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפור לחצקונים - תגובה - תגובה - תגובה

יפית קוריש
    26/12/2010

שלום לך,
    קודם כל הייתי ממליצה לגשת לרופא עור וקוסמטיקאית.
    דבר שני, האם את מפדרת את הפנים עם פודרה לאחר המייק אפ?
    במידה ולא יכול להיות שזה הגורם שהמייקאפ לא נשאר למשך זמן ממושך..
    אני ממליצה לרכוש מייק אפ לעור שומני על בסיס מים ופודרה לקיבוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו