מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפור לחצקונים.24/12/2010
אני בת 14 וחצי ויש לי חצ'קונים, אני מסתירה אותם עם מייק אפ אבל זה לא תמיד עובד, לפעמים הוא יורד במהלך הבית ספר ואז אני נראית נורא ולפעמים בבוקר הוא נראה טוב ואז במשך היום מתחילים ממש לראות שאני עם מייק אפ, כאילו הוא לא אחיד ובולט.
ובנוסף לחצקונים יש לי גם מין צלקות כאלה שנשארות אחרי שהחצקון נעלם ועוברות רק אחרי כמה חודשים וקשה להסתיר אותם. איך אני יכולה להתאפר ולהסתיר את כל זה למשך זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפור לחצקונים - תגובה
שוש מאור24/12/2010לגבי איפור והסתרת הכתמים - אשאיר את התשובה למומחיות האיפור שלנו.. אני אייעץ לגבי ה"חצ'קונים" והטיפול בהם. בגיל 14 יש לשער שהתחלת את גיל ההתבגרות ולכן יפה שעה אחת קודם - אני ממליצה ללכת לטפל בפצעונים ולהשתדל למנוע עד כמה שאפשר את היווצרות הפצעים. יש ללכת לקוסמטיקאית שתיתן לך ייעוץ איך לטפל ולמנוע את הפצעים. הכי חשוב - לא לגעת בהם. יש לי תחושה שאת מחטטת בהם ולכן יש סימנים וצלקות. זכרי - תקופת ההתבגרות תעבור ועימה יעברו הפצעים, אבל - אם תחטטי בהם, תיצרי צלקות וסימנים שישארו לתמיד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילינג
.25/12/2010אני רוצה לעשות פילינג אבל אמא אומרת שיש לי עור עדין מדי, יש לך הצעות למשהו כזה שלא יפגע בעור שלי? אני גם לבנה אז רואים עליי כל סימן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפור לחצקונים - תגובה - תגובה
אינה בן נון26/12/2010לגבי איפור על הכתמים והפצעים אני מייעצת לך קודם כל לנסות להשתמש במייק אפ וקונסילר רפואיים. לגבי המריחה- נסי לכסות מקומית ע"י הקונסילר והשתמשי בפודרה לקיבוע- זו פעולה שאפשר לבצע לפני או אחרי מריחת המייק אפ. הכנסי לאחת מחנויות האיפור המקצועי ותבקשי שידגימו לך את מה שהסברתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפור לחצקונים - תגובה - תגובה - תגובה
יפית קוריש26/12/2010שלום לך,
קודם כל הייתי ממליצה לגשת לרופא עור וקוסמטיקאית.
דבר שני, האם את מפדרת את הפנים עם פודרה לאחר המייק אפ?
במידה ולא יכול להיות שזה הגורם שהמייקאפ לא נשאר למשך זמן ממושך..
אני ממליצה לרכוש מייק אפ לעור שומני על בסיס מים ופודרה לקיבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)