שאלה - כולם יכולים לנסות לעזור!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - כולם יכולים לנסות לעזור!!!!
    יסמין
    06/12/2007

היי..
    יש לי עיניים די קרובות זו לזו ואני יודעת שמומלץ להתאפר בתחילת העין בצללית בהירה ובסופה בצללית כהה יותר אבל אני לא אוהבת את העניין של להתאפר בצלליות כל יום..את הצלליות אני משאירה לערב..אני מתאפרת ממש בקלילות..שחור בעיניים,מסקרה ולבסוף סומק וגלוס..וככה אני אוהבת..
    עכשיו יש עוד בעיה..בתחילת העיניים יש לי כאלה כמו כתמים בצע כחול כהה..(כמו שיש כאלה שיש להם מתחת לעין אז לי יש בהתחלה של העין) ונראה לי שזה גורם לעיניים להראות קרובות..אז איך אני מסתירה את הכתמים האלה??הגוון עור שלי הוא בינוני, לא שחום ולא לבן..(בעיקרון יותר נוטה לחום צהבהב יותר מאשר ללבן)..
    על איזה קונסילר את ממצליצה שלא יירד אחרי שעה??פעם אחת חברה שלי נתנה לי לנסות קונסילר בסטיק וזה היה ממש יפה..היא אפילו אמרה שהשינוי ממש גדול אבל זה היה של חברה לא ממש מוכרת ואני לא רוצה לקחת סיכונים..
    הקונסילר בסטיק נחשב טוב?אני ממש מיואשת כבר אני אודה לך אם תעזרי לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קונסילר

שירה שוסטר
    08/12/2007

את צריכה קונסילר בגוון כתמתם - אני ממליצה על האמבר של ע.פ.ר.ה או על מס' 2 בשפורפרת של מדינה שהוא גם מעולה - אחד נוזלי - אחד יותר מוצק - שניהם מכסים מצוין ויסתירו את הפגמנטציה הכחלחלה באיזור העיניים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו