איך מעלימים גבות באמצעות איפור?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מעלימים גבות באמצעות איפור?
    אור(איפור)
    26/12/2010

כלומר לאיפור דראג,באיזה חומר משתמשים,איפה ניתן לרכוש,מה העלות?ואיך עושים בפועל?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך מעלימים גבות באמצעות איפור? - תגובה

אינה בן נון
    27/12/2010

אור שלום
    להעלמת גבות משתמשים בסוג של לטקס/שעווה רכה (eye-brow plastic)הניתנת לפיסול בעור. החומר מופיע בצבע העור ולאחר שכיסית את הגבות וטישטשת היטב את הגבולות אפשר למרוח את המייק אפ והפודרה מעל. קשה לי מאוד להסביר לך בכתב איך לפסל בחומר. היות והפורום אינו פירסומי את מוזמנת לכתוב לי במייל האישי ואני אשלח לך את המקום שמוכר חומרים אלו ושם גם יסבירו לך כיצד לעבוד איתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלחתי לך במייל ואין תשובה..

אור(איפור)
    28/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלחתי לך במייל ואין תשובה.. - תגובה

אינה בן נון
    29/12/2010

שלחתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מעלימים גבות באמצעות איפור? - תגובה

יפית קוריש
    28/12/2010

שלום לך,
    הסתרת גבות מתחלקת לשני חלקים:
    לזמן קצר או זמן ארוך..
    אם אני רוצה להסתיר גבות לצילום סטילס או לכל צילום שהוא כשעה פחות או יותר - אני ישתמש במוצר שנקרא שעווה רכה ושהוא מיוחד להסתרת גבות, לוקחים מעט על הציפורן של האגודל (בגודל של אפונה בערך) ומורחים עם הצד של הציפורן את השעוה על השיער כאשר שמים לב שמדביקים את השיער קצת לצד וקצת למעלה כך שהשיער נשכב אחיד על העור, ניתן להוסיף מעט וזלין על מנת לתת גימור חלק רק חשוב לספוג את השאריות של הוזלין עם פאף עטוף בטישו ואז לפדר מעט עם טלק, לאחר מכן מורחים מייק אפ בטפיחות ואם צריך יותר הסתרה, ניתן לפדר מעט עם פודרה ושוב לחזור עם המייק אפ עד הסתרה מלאה.
    אם אני רוצה להסתיר גבות לזמן ממושך-
    אני צריכה להוסיף אחרי עיבוד השעוה וייבושה בטלק מעט סילר לקיבוע השעוה ולחכות שזה יהיה יבש לגמרי ורק אז להתחיל עם מריחת המייק אפ, ניתן לזרז את הייבוש עם פן על אויר קר בלבד.

חשוב לציין שהעיבוד של השעווה הוא דורש תירגול אחרת המעבר של השעווה לעור יראה לעין ולא יהיה יפה, אני ממליצה ללכת לקורס מקצועי שילמדו אותך בצורה טובה כיצד לעשות ולראות את התוצאה שלך וכך לעזור לך לשפר את הבעיות .

ולגבי המוצרים - רק חברת איפור מקצועית בלבד או בתי ספר לאיפור יחזיקו את המוצרים האלו.

והדבר הכי חשוב שלא שאלת ... איך מורידים?
    אז..
    ישנו מסיר דבק או מוצר מיוחד שמקל משמעותית בהסרת הסילר, ושעוה יורדת במים וקצת שיפשוף :-)

בהצלחה, ותראי לנו תמונות אחר כך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו