שלום לכם ,שאלה לגבי שעווה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכם ,שאלה לגבי שעווה
    אני
    04/01/2011

האם באמת שעווה מדללת שיער עם הזמן ,כי אני רוצה לעשות שעווה בידיים ואחרי כמן זמן או מריטות השיער מתחיל להיות מדולל ופלומתי .

תודה לכם ,אני .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכם ,שאלה לגבי שעווה

הוספת תגובה

• שלום לכם ,שאלה לגבי שעווה - תגובה

שוש מאור
    08/01/2011

אכן, שנים של שעווה ידללו את השיער בגוף (מה שלא נכון לגבי הפנים..). מדובר בשנים רבות של מריטה. הדילול ממש יראה בסביבות גיל 40-50. אל תיבני על זה עכשיו.. שיער שמוצא על ידי שעווה לפחות לא יצמח להיות קוצני וחזק כמו לאחר גילוחים, למשל, כך שמבחינתי, לפחות, זו השיטה העדיפה אם לא מורידים את השיער באחת משיטות קרן האור, לטווח ארוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי שעווה

נטלי
    26/01/2011

שלום רציתי לשאול מה לגבי שעווה בפנים?
    זה גם מדלל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי שעווה - תגובה

שוש מאור
    26/01/2011

לא, אבל יחסית לצורות אחרות של הסרת שיער זה לפחות לא מגביר ומגדיל את כמות השיער..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו