הלחמת ריסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלחמת ריסים
    אורלי
    08/01/2011

אני מקווה שזה הפורום המתאים, אני בת 32 ורוצה לעשות הלחמת ריסים, א. הייתי רוצה לדעת מה התהליך של הלחמת ריסים (איך מלחימים ריסים?) האם זה כואב? ב. איפה אפשר לעשות הלחמת ריסים ג. מה סדר גודל של הלחמת ריסים ד. לכמה זמן זה מחזיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלחמת ריסים

הוספת תגובה

• הלחמת ריסים - תגובה

אינה בן נון
    10/01/2011

שלום יפית
    בתהליך הלחמת הריסים מדביקים את הריסים המלאכותיות לריסים הטבעיות (ריס לריס)ע"י דבק רפואי, בניגוד להדבקת ריסים רגילה ליום אחד בלבד , הדבקה זו אורכת כשעה עד שעתיים , תלוי בצפיפות הרצוייה ומחזיקה עד שלושה שבועות ודורשת מילוי מחודש. התהליך אינו כרוך בכאבים ולא נגרם שום נזק לריסים. ניתן לעשות זאת אצל מאפרות או קוסמטיקאיות שמתמחות בתחום זה, רצוי לראות עבודות או לקוחות מרוצות לפני שמתחילים.
    המחירים נעים בין 300 ל- 600 ש"ח לפעם הראשונה ולאחר מכן בסביבות 250 ש"ח למילוי. אם אין לך תקציב לזה אני ממליצה לך לא להתחיל עם זה, התוצאות יפות מאוד אך התהליך יקר מעט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו