מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפור לעור חיוורענבר11/12/2007
ביי
אני בת 32 ומאז ומתמיד יש לי גוון חיוור בעור.
ניסיתי את כל סוגי הסומקים מכל הגוונים והחברות וזה פשוט לא עוזר, כאילו הסומק נבלע בעור ועדיין אני נשארת חיוורת.
יש לציי ן כי גוון שערי הוא חום שטני והעור בצבע לבן צהבהב.
האם יש בכ"ז איזה טיפ לנושא?
תודה ענבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפים לעור בהיר
הילה13/12/2007היי,
דבר ראשון זה תלוי באיכות הסומק שבו את משתמשת, יכול להיות שהוא מאיכות לא טובה ולכן הוא לא נתפס על הפנים.
בנוסף על מנת להאיפור יתקבע בצורה יותר טובה על הפנים יש להקפיד למרוח מייק אפ איכותי
ודבר אחד אחרון, יכול להיות שהצבע עצמו פשוט לא מתאים לסוג וגוון העור ואת צריכה משהו יותר כהה.
היכנסי לאחת מחנויות הקוסמטיקה, בקשי מיועצת יופי שתתאים לך סומק ותתנסי במריחה גם בעצמך!!! אם מוצא חן בעינייך הגוון אז תקני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ענבר
שירה שוסטר15/12/2007התשובה שהילה נתנה לך מצוינת - ואכן רציתי להבין - את משתמשת במייק אפ ועדיין הסומק לא נתפס? או שאת לא משתמשת במייק אפ בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אפשר להוסיף משהו קטן..
יסמין16/12/2007הרבה נשים שומעות את צמד המילים מייק אפ ונורא נבהלות, אז אם את אחת מאלה שלא שמות מייק אפ בכלל, את יכולה לעשות מה שאני עושה, כי גם לי יש עור פנים לבן צהבהב וגם חיוור-אז תקחי ממש מעט מייק אפ ותמרחי אותו בתנועות סיבוביות גדולות רק באזור הלחיים,שימי אחר כך מעט פודרה ומעל שימי את הסומק והבטחה שלי הוא לא ירד ממך הרבה שעות,וגם תוודאי שהוא אכן באיכות טובה ולא סומק של תחנה מרכזית וכאלה..
אבל את צריכה לשים ממש מעט מייק אפ כי אחרת יהיו לך הבדלים גדולים בין האזורים שמרחת ובין האיזורים שלא..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)