מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיצוב גבות (קעקוע)מאיה11/12/2007
שלום,
רציתי לדעת באילו חומרים משתמשים ? האם אכן מדובר בחומר טבעי?
כמה זמן "נשמר העיצוב?
איך יתכן שברונית רפאל ביקשו - 3,000 ש"ח בעוד שקוסמטקאית מקומית ביקשה 1,200 ש"ח? האם בגלל מוניטין או שמדובר בחומרים שונים?
האם ייתכן כאלה הפרשים במחיר?
אשמח לקבל חוות דעת ממשהי שעשתה? ההמלצה? אני גרה בראשל"צ.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיצוב גבות - איפור קבוע תשובה למאיה
רחלי אלמקייס13/12/2007מאיה יקירה,
החומרים שמשתמשים בהם לאיפור קבוע הם צבעים איכותיים טבעיים, איפור קבוע נשמר בין 3- 4 שנים כמובן שישנם מצבים בהם יש לרענן את הצבע ( לא תמיד), השוק היום מאד פרוץ בנושא של איפור קבוע אין ראף למחירים כל אחת יכולה לדרוש כמה שהיא רוצה על סמך העבודה שלה , יתכן שאחת לוקחת סכום מסויים בגלל נסיון אבל לא 3000 ש"ח זה מוגזם המקסימום הוא עד 2200 ש"ח
טיפ לי אליך : איפור קבוע כשמו כך הוא קבוע זהו נתון שלאחר העשיה קשה מאוד לתקן אם אינך מרוצה משנות עבודתי כקוסמטיקאית ראיתי מקרים מאוד מזעזעים , חשוב שתלכי למשהי שבעל ידע בתורת הצבעים לכל אחת יש גוון עור שצריך להתאים לה צבע באיפור קבוע כדי שהפיגמנט שלה לא ישנה את צבע האיפור, שתדע לעצב גבה נכון ( עובי, גובה).
אם תרצי אני מכירה שלוש מומחיות בתחום אשמח להפנות אותך אלהם ופשוט תעשי בדיקה, אם את מעונינת השאירי לי אימייל ואצור עימך קשר.
מקווה שעזרתי בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מעוניינת ..
יסמין14/12/2007אבל יש לי שאלה..אני יכולה לראות את הצורה של הגבה על הפנים שלי לפני שהיא משתמשת בחומר הקבוע??ויש לי עוד שאלה..האם אפשר לקעקע רק חלק מהגבה? כי בעיקרון רק הסוף של הגבה מפריע לי..
זה המייל:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ממש דחוף!!
יסמין16/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני
רחלי אלמקייס19/12/2007שני יקירה בהמשך לתשובה לגבי איפור קבוע, ראשית לפני שמתחילים לעשות איפור קבוע יש ייעוץ בייעוץ נותנים לך אפשרות לראות את התוצאה ( הגבה המושלמת) בעזרת איפרון איפור.
אי אפשר לקעקע ( לא הייתי משתמשת במילה הזו מפני שאיפור קבוע שונה לחלוטין מקעקוע בהרבה) חלק מהגבה אבל אם הבעיה היא בסוף של הגבה מה שעושים פשוט על החלק הראשון של הגבה עובדים בצורה יותר חלשה מסוף הגבה.
בדקי את האימייל שלך, יום נפלא רחלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)