איפור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפור
    תמי
    12/12/2007

יש לי רגישות בעיניים וברצוני להתאפר באפור מחומרים טבעיים בלבד . איזה חברות מוציאות איפור מחומרים טבעיים בלבד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפור

הוספת תגובה

• יש פורום של קוסמטיקה טבעית

סיגל
    12/12/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה נקרא איפור מינרלי

הילה
    13/12/2007

ויש אותו לפי מה שאני יודעת לאיל מקיאז' שאני משתמשת בו גם לעצמי ולחברת לוריאל נראה לי [הפרסומת של פנלופה קרוז]אבל אותו אני לא מכירה, תיכנסי לחנות איל מקאיג' ולסופר פארם תתנסי ואז תבחרי
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי תמי - לגבי איפור מחומרים טבעיים

שירה שוסטר
    15/12/2007

איפור מחומרים טבעיים לא קיים מכיוון שכל מוצר איפור מצריך שימוש בחומרים משמרים על מנת שלא יתקלקל.
    מצורף קישור לכתבה על איפור מינרלי -שמציין את הבעד ונגד ועדיין - לא מדובר באיפור טבעי.

בנוגע לרגישות בעיניים - יכול להיות שיש לך רגישות למוצר מסויים של חברה מסויימת. או שאת אלרגית /רגישה לצלליות על בסיס פודרה ואולי את זקוקה לצלליות קרם - אשמח אם תפרטי מה קורה ומתי בנוגע לרגישות בעין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו