מק אפ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מק אפ
    אנה
    25/01/2011

שלום
    יש לי עור שמנוני כזה
    אין לי חצ'קונים, אבל יש לי נקודות שחורות באף ובצדדים קצת בפנים ליד האף
    ונקודות לבנות כאלה בפנים
    תמיד שאני שמה מק אפ זה נראה יותר מגעיל הנקודות השחורות בולטות כאלה והמק אפ רואים גם שיש עליי
    בכל מק אפ רואים את כל הדברים שיש בפנים או שלא מתאים לי המק אפ הזה?

בקשה תמליצו לי על מק אפ טוב
    מוצק או נוזלי יותר טוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מק אפ

הוספת תגובה

• מק אפ - תגובה

אינה בן נון
    26/01/2011

שלום אנה
    לפי מיטב הבנתי את מחפשת מייק אפ שיכסה היטב את ה"שחורים" בפנים אבל הייתי בכל זאת ממליצה לך לעשות ראשית ניקוי פנים טוב ולאחר מכן כל מייק אפ שתשימי , אפילו הנוזלי ביותר ייראה הרבה יותר טוב.תנסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תענו לי בבקשה

אנה
    28/03/2011

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מק אפ - תגובה

יפית קוריש
    03/04/2011

בגלל שזה אינו פורום פרסומי אי אפשר להמליץ על מייק אפ כזה או אחר, אבל..
    אני תמיד ממליצה לרכוש מייק אפ נוזלי ולא מוצק מכיוון שיש היום בשוק המון מייק אפ נוזליים מעולים בעלי רמת הסתרה גבוהה כמו מוצק ועמידים הרבה יותר ממייק אפים מוצקים.
    ואני מסכימה עם התשובה הקודמת שנתנו לך שאת צריכה לעשות טיפול פנים וזה יפחית משמעותית את השחורים והעור פנים יראה הרבה יותר טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו