עור שומני ומצולק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור שומני ומצולק
    אלה
    30/01/2011

בוקר טוב!
    יש לי עור שומני ומצולק(חטטים) השתמשתי במיק אפ של אוליטמה טו שהיה מצויין, לצערי ירד מהמדפים.
    רכשתי מיק אפ של אסטי לאודר, אדג', רבלון, וישי ועוד... אני לא מצליחה למצוא מיק נטול שומן ולאחר 4 שעות שלא יהיה עיסה על הפנים, לא מכסה את החטטים .
    אני חשה תסכול נוראי, אני לא יודעת איזה מיק עוד לרכוש, אני מסתובבת וקונה את כל סוגי המיק אפ נטולי שומן וכולם זוועה ממש, לא מחזיקים יותר משעתיים, לא מכסים את החטטים.
    תודה אלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור שומני ומצולק

הוספת תגובה

• עור שומני ומצולק - תגובה

יפית קוריש
    01/02/2011

אני ממליצה לנסות פריימר ,
    פריימר הוא מוצר שנותן הכנה למייק אפ וישנם כל מני סוגים אני ממליצה לרכוש פריימר למניעת ברק והוא נותן גם תחושה חלקה יותר בפנים, ניתן לרכוש אותו בחנויות איפור מקצועיות או בתי ספר לאיפור וחשוב לציין שאת רוצה פריימר לעור הפנים למראה מט.
    לאחר מריחת הפריימר את מורחת את המייק אפ כרגיל ומפדרת היטב בפודרה ולא אמור לזוז לך המייק אפ במיוחד אם הוא על בסיס מים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו