מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור שומני ומצולקאלה30/01/2011
בוקר טוב!
יש לי עור שומני ומצולק(חטטים) השתמשתי במיק אפ של אוליטמה טו שהיה מצויין, לצערי ירד מהמדפים.
רכשתי מיק אפ של אסטי לאודר, אדג', רבלון, וישי ועוד... אני לא מצליחה למצוא מיק נטול שומן ולאחר 4 שעות שלא יהיה עיסה על הפנים, לא מכסה את החטטים .
אני חשה תסכול נוראי, אני לא יודעת איזה מיק עוד לרכוש, אני מסתובבת וקונה את כל סוגי המיק אפ נטולי שומן וכולם זוועה ממש, לא מחזיקים יותר משעתיים, לא מכסים את החטטים.
תודה אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור שומני ומצולק - תגובה
יפית קוריש01/02/2011אני ממליצה לנסות פריימר ,
פריימר הוא מוצר שנותן הכנה למייק אפ וישנם כל מני סוגים אני ממליצה לרכוש פריימר למניעת ברק והוא נותן גם תחושה חלקה יותר בפנים, ניתן לרכוש אותו בחנויות איפור מקצועיות או בתי ספר לאיפור וחשוב לציין שאת רוצה פריימר לעור הפנים למראה מט.
לאחר מריחת הפריימר את מורחת את המייק אפ כרגיל ומפדרת היטב בפודרה ולא אמור לזוז לך המייק אפ במיוחד אם הוא על בסיס מים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)