הבהרה לפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבהרה לפנים
    אנונימית
    04/02/2011

שלום
    אני בת 20, בהירה מאוד.
    הייתי אצמל קוסמטיקאית והיא המליצה לי לעשות הבהרה לפנים של חברת on macabim, מפני שיש לי נטייה לפיגמנטציה, ויש לי מעט כתמי שמש/נמשים בהירים.

אני תוהה אם זה בסדר שאעשה זאת, שכן מדובר בטיפול של כל ערב במשך חודש-חודש וחצי של תמיסת הבהרה וקרם. האם אינני צעירה מדי? רק החודש אהיה בת 20, ויש לי עדיין עור פנים צעיר, ואני מאוד רגישה.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבהרה לפנים

הוספת תגובה

• הבהרה לפנים - תגובה

שוש מאור
    05/02/2011

אין קשר בין גילך ובין הנטיה לפיגמנטציה. אם יש כעת בעיית פיגמנטציה, והיא מציקה לך (לא לקוסמטיקאית!..) אז אפשר בהחלט לטפל. כתמי פיגמנטציה ניתן להבהיר ככל שהם "טריים" יותר. אני לא בטוחה שהמוצרים שהיא התאימה לך יתנו את התוצאה הרצויה אבל את בהחלט יכולה לנסות. דבר חשוב מאוד - נטיה לפיגמנטציה זה לא דבר שייעלם אם תטפלי בו חודש וחצי. למי שיש בעיית פיגמנטציה יהיה צורך לטפל בפיגמנטציות במשך כל חייו. עדיף כמובן בימי החורף לטפל בחומרים מעט יותר אגרסיביים ובקיץ רק לשמר תוצאות. חובה חובה חובה להשתמש בכל יום (קיץ וחורף) במסנן קרינה, בעיקר תוך כדי טיפולי הבהרה. לגבי רגישותך - תנסי את התכשירים, אם ייצרו לך רגישות דברי עם הקוסמטיקאית שתתדרך אותך מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה תכשיר בעל תוצאות הבהרה טובות?

שם
    05/02/2011

איזו חברה טובה ביותר
    נאמר לי שאני צעירה מדי להתחיל. מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה תכשיר בעל תוצאות הבהרה טובות? - תגובה

שוש מאור
    06/02/2011

אינני יכולה לנקוב כאן בשמות חברות בשל איסור פרסום. אני לא חושבת שאת צעירה אם הבעיה קיימת, אם הבעיה אינה מטרידה ודומיננטית את יכולה לחכות מספר שנים. למרות ששוב ככל שמטפלים בפיגמנטציה "חדשה" מהר יותר נקבל תוצאות טובות יותר. תתנסי במוצרים של חברה מסויימת ולפי התוצאות תחליטי אם כדאי לך להמשיך או לנסות חברה אחרת. להזיק לא תוכלי כל עוד תשתמשי במסנני קרינה. תכשירי הבהרה אינם "מעשי קסמים" ופעילותם מתבטאת לעיתים רק אחרי כ-3 חודשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו