שתיה מרובה של מים שעלולה להזיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתיה מרובה של מים שעלולה להזיק
    נדב מירושלים
    12/02/2011

התחלתי לדאוג לעור הפנים. בין היתר התחלתי לשתות מים כי הרי ידוע ששתיה מרובה של מים , לאחר שבועיים העור זוהר.

התחלתי לשתות מים עם קליפות תפוז ולימון או קליפות לימון ומלפפונים שעושים טעם שונה למים.

הבעיה: אני שותה כמויות גדולות של ליטרים של מים ביום . אני מנסה להפסיק ואני לא מצליח, אני ממש מכור!

בטח לא שמעתם על תופעה של התמכרות למים. איך נגמלים? אני רוצה לשתות 3 ליטר מים ביום שזה ממוצע אבל אני שותה מעל ומעבר.

והאם יש קשר בין שתיה מרובה מעל הממוצע של מים לייבוש ואדמומיות עור הפנים?

תודה ושבת שלום ^^

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שתיה מרובה של מים שעלולה להזיק - תגובה

יפית קוריש
    13/02/2011

אני מציעה שתפנה לרופא משפחה לגבי הבעיה בשתייה מרובה על מנת לבדוק את הנושא לעומק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתיה מרובה של מים שעלולה להזיק - תגובה

אינה בן נון
    14/02/2011

נדב שלום
    אין דבר בריא ומבורך יותר משתיית מים
    לא שמעתי אי פעם שזה היזיק למישהו ולא משנה מה הכמות
    לגבי הבעייה של הפנים רצוי שתתיעץ עם דרמטולוג (רופא עור), אתה יכול ליצור קשר בפורום המתאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, הסרת דאגה מליבי

נדב מירושלים
    14/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו