טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי אני בת 13 ואני מחפשת קרם לחות על בסיס מים+מסנני קרינה איפה אוכל למצוא קרם כזה? מיכיוון שקרם הגנה רגיל מכביד על הפנים שלי אבל אני לא יכולה לוותר על מסנני קרינה לכן אני מחפשת קרם כזה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי תכלת, ראשית אני שמחה שאת, בגילך הצעיר, כבר מודעת לנזקי השמש וזה יפה! אנו מנועות מלמסור כאן שמות של מוצרים או חברות (בשל הפרסום) ולכן אני מציעה לך, מעומק ליבי, לפנות לקוסמטיקאית לייעוץ חינם שתתאים לך קרם שמתאים לגילך הצעיר ומכיל מסנני קרינה. בבקשה, אל תתפתי לקנות מוצרים מהפארמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד