רגישות למסקרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות למסקרה
    מיקי יפרח
    19/02/2011

שלום,

אני משתמשת במסקרה באופן קבוע ב-20 שנה האחרונות בערך. עד עכשיו לא היתה לי שום בעיה.

לאחרונה, התפתחה אצלי רגישות המתבטאת בדלקת מתחת לריסים התחתוניים (אודם, יובש וגירוד). רופא עור נתן לי משחה בשם maxitrol ולאחר טיפול של כשבוע הבעיה נעלמה.
    רכשתי מסקרה של לנקום בשם Hypnose precious cells שנאמר לי שהיא מתאימה לעיניים רגישות. לאחר שימוש של שבוע, חזרה הדלקת.

האם תוכלו להמליץ לי על מסקרה עדינה יותר שלא תגרום לי לדלקת?

תודה מראש,

מיקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות למסקרה

הוספת תגובה

• רגישות למסקרה - תגובה

יפית קוריש
    19/02/2011

מכיוון שזה אינו פורום פרסומי איננו יכולים להמליץ על מוצר כזה או אחר אבל את מוזמנת לפנות אליי למייל הפרטי ושם אני אוכל לעזור לך באופן אישי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות למסקרה - תגובה

אינה בן נון
    20/02/2011

מיקי שלום
    לפי מה שאת מתארת ,את מאוד רגישה באיזור העיניים ולכן הייתי ממליצה לך לא להשתמש במסקרה לתקופת מה , לאחר מכן כאשר הדלקת חלפה לחלוטין התחילי להשתמש במסקרה חדשה לחלוטין. ההסבר לכך הוא שמסקרה היא מקור גדול להעברת זיהומים לעיניים וזו הסיבה שגם צריך להחליף אותה מדי 3 חודשים ולעולם לא להעביר אותה לשימוש אחרים. בנוסף תנסי להשתמש בחומר להסרת איפור לעיניים רגישות במיוחד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו